• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Passalacqua

Passalacquan historia juontaa juurensa vuoteen 1948, jolloin Italialainen Passalacqua perhe aloitti kahvin paahtamisen. Passalacqua on yhä tänäkin päivänä perheyritys, nyt kolmannen sukupolven pyörittämänä. 

Tämä alunperin pieni kahvipaahtimo on nyt kasvanut niin tilan koossa kuin kahvinjuojien suosiossakin. Nykyään Passalacquan tiloissa Casavatoressa tuotetaan noin 3460kg kahvia tunnissa. Vaikka tämä kahvimerkki on saavuttanut suurta suosiota maailmalla, on heidän tarkoituksensa yhä säilyttää Napolilainen kahvikulttuuri kaikessa tekemisessä. 

Passalacquan suosituimpia kahveja ovat Passalacqua Cremador ja Passalacqua Mehari. Meiltä löydät myös Passalacquan luksuskahvin, joka sisältää harvinaisia Jamaica Blue Mountain kahvipapuja. Tämän Passalacqua Harem kahvin löydät niin kokonaisina kahvipapuina, kuin myös jauhettuna kahvina tyylikkäässä purkissa.

Suurimman osan Passalacquan tuotteista löydät meiltä niin kokonaisina kahvipapuina kuin jauhettuna kahvinakin. Heiltä löydät myös usean kofeiinittoman vaihtoehdon. 

Passalacqua espressopavut ovat myös hyvin automaattisiin espressokoneisiin sopivat kahvipavut. 

Näytä koko kuvaus
Tuotteet