• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Moi! Kiva kun olet löytänyt kahvin maailmaan kanssamme! 

Tietoa Kahvipaussista:

Meiltä löydät kahvipapuja ympäri maailman, kahvinkeittimiä, kahvimyllyjä ja erilaista kahvitilpehööriä. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan laadukkaan kahvin valmistamiseen niin kotona, mökillä, retkellä luonossa kuin työpaikallakin. Meiltä löydät vahvaa kahvia päivän käynnistämiseen, mutta myöskin laajan valikoiman kofeiinittomia kahveja sekä kahvikapsuleita.

Meillä on laaja kokemus kahvin maailmasta, ja tarjoammekin laadukkaan kahvin lisäksi baristakursseja Scandinavian School of Coffeen järjestämänä. Me rakennamme myös vuosittain kahvikalenterin, joka koostuu kokonaisista kahvipavuista sekä ainoastaan erikoiskahvista. Erikoiskahvikalenterin löydät meiltä täältä, tai kahvikalenterin omalta sivulta täältä. Toivottavasti löydät etsimäsi sivustoltamme! Jos et, laita meille viestiä osoitteeseen order@nybryggt.nu ja autamme sinua parhaamme mukaan. 

Me Kahvipaussin takana:

Tulet pääsääntöisesti olemaan yhteydessä Roosaan, Majaan tai Karsteniin ottaessasi meihin yhteyttä. Me, sekä varastomme, sijaitsee Helsingborgissa Ruotsissa. Jos ruotsi ei kuitenkaan taivu ja englanninkielikin on ruosteessa, voit laittaa meille viestiä myös suomeksi tai soittaa numeroon +46739514143. 

Tervetuloa ostoksille! 

Tuotteet