• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kahvikoneet: kahvimyllyt

Meiltä löydät laajan valikoiman kahvimyllyjä eri toimittajilta. Kahvimyllyn avulla jauhat kahvipavuista herkullisen tuoksuista ja makuista tuoretta kahvia. Kahvimyllyn avulla saat pavuista parhaat nyanssit irti ja takaat herkullisen kahvihetken niin kotona kuin konttorillakin. Kahvin itse jauhaminen ei suotta ole kasvattanut suurta suosiota kahvinystävien joukossa - tulet huomaamaan ero vastajauhetuista pavuista keitetyssä kahvissa. Eron huomaat ennenkaikkea maussa, mutta myös tekemisen ilossa. 

Valitsen manuaalisen ja sähköisen kahvimyllyn välillä

Me suosittelemme kahvin kotona jauhamista. Vastajauhetusta kahvista saat todella kaikki papujen aromit irti niiden tarkoitetulla tavalla. Miten kahvimyllyllä jauhettu kahvi sitten eroaa valmiiksi jauhetusta kahvista? Valmiiksi jauhettu kahvi reagoi kohdatessaan ilman ja alkaa menettää makua ja aromeja, kun taas vastajauhettu kahvi sisältää kaikki papujen maut ja nyanssit. Mitä parempi kahvimyllysi on, sitä laadukkaampaa jauhetusta kahvista tulee. Laadukas kahvimylly ei kuumenna papujen lämpötilaa liian korkeaksi, jotta niiden maku ei kärsi jauhamisesta. 

Meidän valikoimastamme löydät useita laadukkaita ja tyylikkäitä kahvimyllyjä. Aloittelijoille suosittelemme Wilfan kestosuosikkia WSCG-2 mallia. Tämä on sähköinen kahvimylly, joka vuosi toisensa jälkeen kerää kehuja käyttäjiltään. 

Meiltä löydät niin manuaaliset kuin sähköisetkin kahvimyllyt. Suurimmassa osassa kahvimyllyjä voit helposti itse säädellä kahvin karkeuden, jotta se parhaiten sopii valitsemaasi kahvikeittimeen. 

 

Näytä koko kuvaus

Löydä juuri sinulle sopiva kahvimylly meiltä! 

Meiltä löydät jo valmiiksi useita kahvimyllyjä, mutta jos mielestäsi valikoimastamme puuttuu joku tietty mylly, otathan meihin yhteyttä niin selvitämme josko saisimme haluamasi tuotteen valikoimaamme!  

 

 

Suosittuja kohteita aliluokissa

Tuotteet