• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Lykke Kahvi

Lykke kahvitilat on ruotsalainen kahvipaahtimo, joka pyrkii tekemään kahviteollisuudesta kestävämpää. Lykke kasvattaa, ostaa ja paahtaa kaiken kahvinsa itse. Lykke haastaa tavat, jolla asiat kahvialalla normaalisti tehdään ja yrittää vaikuttaa kahvialan kehittämiseen kohti parempaa.

Lykke omistaa omat kahviviljelmät ja yrityksen yhdessä kahvinviljelijöiden kanssa, joten he pystyvät varmistamaan, että viljelijöille maksetaan kohtuullinen palkkio heidän työstääm. Lykke kahvi kasvatetaan El Salvadorin ja Panaman huipuilla sekä Andien järvillä ja myös Itä-Afrikassa.

Lykke työskentelee kaikilla kahvitiloilla aktiivisesti yhdessä kahviviljelijöiden kanssa luonnonmukaisesti ja ilman monokulttuureja. Ihmisten, kahvin ja planeetan välille muodostuu harmonia.

Yritys on ruotsalainen ja sen perusti Johan Damgaard, joka muun muassa auttoi Johan & Nyströmin perustamisessa ja on myös mukana Rescued fruitissa. Yrityksen pyrkimys kestävään kehitykseen on johtanut myös biohajoavien kahvipakkausten kehittämiseen. Nykyään heidän käyttämänsä kahvipakkaukset hajoavat 80% kuuden kuukauden kuluessa mutta Lykken pyrkimyksenä on se, että pakkaukset pian olisivat täysin kompostoitavia. 

Näytä koko kuvaus

-

Tuotteet