• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Laaja valikoima kahveja ympäri maailmaa!

Meiltä löydät suuren valikoiman erilaisia kahveja niin jauhettuna kuin kahvipapujen muodossa. Löydät meiltä kaikkea paahdetuista espressopapujen ja jauhetun kahvin väliltä. Voit valita kaikkea suurien maailmanlaajuisten kahvipaahtimojen, kuten Lavazzan, tai pienempien pohjoismaisten Lemmelkaffe tapaisten paahtimojen väliltä. 

Kahvin netistä ostamisen ei tarvitse olla vaikeaa. 

Me Kahvipaussilla haluamme tehdä ostokokemuksestasi helpon ja miellyttävän. Siksi pyrimme pitämään laajan valikoiman erilaisia kahveja jotta voit tilata kaikki haluamasi kahvit ja muut kahvituotteet samasta paikasta. Puuttuuko valikoimastamme mielestäsi joku kahvi? Laita meille viestiä niin teemme parhaamme ja selvitämme jos saisimme lempikahvisi valikoimaamme. 

Pyrimme kasvattamaan valikoimaamme jatkuvasti, joten pidä uutuustuotteitamma silmällä. 

Tällä sivulla voit suodattaa valikoimaamme niin jauhetun kahvin ja kahvipapujen välillä, kuin myös esimerkiksi kahvin vahvuuden ja pakkauskoon mukaisesti. Voit myös tietenkin lajitella kahveja hinnan mukaisesti. Tai sinä joka tunnet jo oman kahvimieltymyksesi voit esimerkiksi lajitella papulajikkeiden perusteella. Meiltä löydät laajan valikoiman Arabica ja Robustapapuja, niin sekoitettuina kuin 100% lajeissa. Esimerkiksi pohjoismaissa ovat Arabicapavut kovin suosittuja, kun taas Italiassa tyypillistä on sekoittaa Arabicaa ja Robustaa keskenään. 

Näytä koko kuvaus

Laaja valikoima kahveja vaivattomasti netistä tilattuna! 

Me Kahvipaussilla olemme pyrkineet kokoamaan laajan valikoiman eri kahvipaahtimoita ja kahvilajikkeita, jotta sinä asiakkaana voit löytää juuri haluamasi kahvisortin. Tarjoamme myös kaikkea mitä voit kuvitella tarvitsevasi laadukkaan kahvin valmistukseen. 

Valikoimastamme löydät suuren määrän erikoiskahveja, jotka ovat asianmukaisesti kasvatettuja ja käsiteltyjä. Useat kahveistamme ovatkin ekomerkittyjä. Meille hyvän kahvin lisäksi kahvin valmistusprosessi on tärkeää, ja toivommekin että kahvintuotantoon saataisiin enemmän läpinäkyvyyttä. Tämän takia pyrimmekin kasvattamaan ekologista kahvivalikoimaamme parhaamme mukaan. 

Toivottavasti löydät etsimäsi meiltä. Jos et, laita meille ihmeessä viestiä ja selvitämme josko voisimme ottaa etsimäsi kahvin valikoimaamme. Yhdessä haluamme kasvaa Suomen suurimmaksi kahvintarjoajaksi netissä. Lähde mukaan kahvinmaailmaan kanssamme! 

Suosittuja kohteita aliluokissa

Tuotteet