• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneitaTunnus:
11262

Attibassi Kofeiiniton Kahvikapseli

Tilapäisesti loppu varastosta.
Ilmoita minulle, kun tuote on varastossa
€4
Saatavilla
Tilapäisesti loppu varastosta.
.
Tuotekuvaus:

Attibassi Gran Deca -kahvikapselit ovat suunniteltu kahvin ystäville, jotka suosivat kofeiinitonta vaihtoehtoa. Nämä Nespresso-yhteensopivat kapselit tarjoavat mahdollisuuden nauttia herkullisesta kofeiinittomasta kahvista, säilyttäen saman laadun ja makumaailman kuin perinteinen Attibassi-espresso. Gran Deca -sekoitus on täydellinen yhdistelmä italialaista kahvimaailmaa, tarjoten kofeiinittoman kahvin täynnä makua ja täyteläisyyttä. Tämä sekoitus yhdistää kahvin täyteläisen rungon ja aromin erinomaisesti.

Kofeiinittomat kahvikapselit, jotka ovat yhteensopivia Nespresso-laitteiden kanssa, ovat nykyään osa arkeamme sekä kotona että työpaikalla. Attibassi on suunnitellut korkealaatuisen linjan yhteensopivia kahvikapseleita, jotka takaavat makurikkaan kahvin jokaisessa kupissa. Ja heidän kofeiinittomat vaihtoehtonsa eivät ole poikkeus tähän!

Attibassi lyhyesti:

Bolognasta peräisin oleva klassinen brändi, Attibassi on tunnettu tasaisesta korkeasta laadustaan tuotteissaan. Attibassi on intohimoa, kestävyyttä ja käsityötaitoa, mikä näkyy selvästi heidän kahvissaan. Attibassi perustettiin vuonna 1918 "pasticceria"-nimellä, jonka päätuotteet olivat alun perin suklaata, keksejä ja makeisia perustajien Agostino Attin ja Marco Bassin toimesta. Vuodesta 2002 lähtien Attibassi on tuottanut korkealaatuista kahvia, ja tänä päivänä kahvi on heidän suurin fokuksensa.Pidät ehkä myös näistä tuotteista
Tuotteet