• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneitaTunnus:
10778

Attibassi Gran Deca Koffeinfria Kaffekapslar 10-pack

Tilapäisesti loppu varastosta.
Ilmoita minulle, kun tuote on varastossa
€3
Saatavilla
Tilapäisesti loppu varastosta.
.
Tuotekuvaus:

Attibassi Gran Deca koffeinfria kaffekapslar, kompatibla med Nespresso original maskiner.

 

Attibassi Gran Deca nespresso kapslar är gjorda för kaffeälskarna som föredrar koffeinfria kaffekapslar. Med Attibassi Gran Deca får du njuta av en härlig kopp koffeinfritt kaffe med samma kvalité och smaker som i den klassiska Attibassi espresson, en blandning som perfekt förkroppsligar den typiska smaken av italienskt kaffe. En koffeinfri blandning med karaktär och fyllighet, som kombinerar kropp och arom utmärkt!

Koffeinfria kaffekapslar som är nespresso kompatibla är numera en del av vår vardag, både hemma och på kontoret, Attibassi har designat en linje av kompatibla kaffekapslar av hög kvalité som garanterar smakrikt kaffe i varje kaffekopp. Och deras koffeinfria kaffekapslar är inget undantag!

Om Attibassi:

Ett klassiskt varumärke från Bologna, Attibassi är känt för sin jämna höga kvalité på sina produkter. Attibassi är passion, uthållighet och hantverk och det märks tydligt i deras kaffe. Attibassi grundades 1918 som en "pasticceria" vars huvudprodukter från början var choklad, kex och godis av grundarna Agostino Atti och Marco Bassi. 2002 började Attibassi producera högkvalitativt kaffe och idag är kaffe deras största fokus.Pidät ehkä myös näistä tuotteista
Tuotteet