• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneitaTunnus:
165
Vahvuus:
strength strength strength strength strength

Caffè Vergnano Espresso jauhettu kahvi 250g VacPac

Loppu varastosta.
Ilmoita minulle, kun tuote on varastossa
€7
Saatavilla
Loppu varastosta.
.
Tuotekuvaus:

Caffè Vergnano Espresso 250g jauhettu kahvi VacPacissa

Caffè Vergnanoin jauhettu espressokahvi, täydellinen sinulle, joka pidät hieman vahvemmasta, suklaamaisesta ja täyteläisemmästä kahvista. Sen täyteläinen maku ja voimakas tuoksu tarjoavat sinulle kahvin, jossa on paksu, houkutteleva crema, juuri kuin kahvilaatuisessa kahvissa.

Vergnano Espresso on valmistettu huolellisesti valituista arabicakahvipavuista yhdessä pienen määrän laadukkaita robustakahvipapuja. Korkea arabica-papujen osuus antaa kahville sen pehmeän makeuden ja hienovaraisen hedelmäisen sävyn.

Kahvaseoksen pieni, mutta merkittävä määrä robustapapuja tehostaa makua ja luo runsaan cremakerroksen espressosi päälle. Tuloksena on täydellisesti tasapainotettu harmoninen espresso.

Metodisessa hitaassa paahdossa pavut paahdetaan matalassa lämpötilassa pidempään aikaan, mikä korostaa ja säilyttää makunyanssit syvällisellä tavalla. Tämä antaa Vergnano Espressolle sen erottuvan ja tasapainoisen makuprofiilin.

Tällä jauhetulla espressokahvilla saat herkullisen espresson, mutta se sopii myös erittäin hyvin latte- ja cappuccinokahvien valmistukseen. Se toimii myös hyvin mokkapannussa.

Kahvin vahvuus: 8/10

Caffè Vergnano - Espresso sisältää:
85 % arabicakahvipapuja
15 % robustakahvipapuja

Pakkaus sisältää 250 grammaa jauhettua kahvia ja se on vakuumipakattu. Tarjoamme myös Caffè Vergnano Espresso -täysjyväkahvia - löydät sen täältä.

Tietoa Caffè Vergnanosta
Tämä italialainen kahvipaahtimo on yksi suurimmista Italiassa ja sillä on juuret 1900-luvun alkupuolella. Nykyään se on tunnettu ympäri maailmaa ja sitä löytyy Italiasta lisäksi Amerikasta ja Aasiasta.Tuotteet