• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Caffè Vergnano Espresso 500g Caffè Vergnano Espresso 500g


Tunnus:
167
Vahvuus:
strength strength strength strength strength

Caffè Vergnano Espresso kahvipavut 500g

Loppu varastosta.
Ilmoita minulle, kun tuote on varastossa
€14
Saatavilla
Loppu varastosta.
.
Tuotekuvaus:

Caffè Vergnano Espresso kokonaiset kahvipavut 500 grammaa.

Vergnano Espresso on vaikuttava kahvisekoitus, joka koostuu huolella valituista Arabica-pavuista (85%) sekä pienestä määrästä laadukkaita Robusta-papuja. Korkea Arabica-prosentti antaa kahville sen silkkisen makeuden ja samalla hienovaraisia hedelmäisiä vivahteita.

Pienen Robusta-papujen määrän vaikutus tähän kahvisekoitukseen on merkittävä. Se tehostaa makua ja samalla luo anteliaan creman, joka lepää espressosi pinnalla. Tulos on kahvi, jossa on täydellinen tasapaino.

Nämä kahvipavut soveltuvat erinomaisesti espressoon ja maidolla höystettyjen kahvijuomien, kuten cappuccinon ja caffe latten, valmistukseen.

Kahvipavut on käynyt läpi metodisen hitaan paahdusprosessin, jossa ne on paahdettu matalassa lämpötilassa pidemmän ajanjakson ajan. Tämä menetelmä auttaa kehittämään ja säilyttämään maun sävyjä syvällisellä tavalla ja antaa Vergnano Espressolle tasapainoisen ja luonteenomaisen maun.

Caffè Vergnano - Espresso sisältää:
85% Arabica-kahvipavut
15% Robusta-kahvipavut

Pakkaus sisältää 500 g kokonaisia papuja.

Tietoa Caffè Vergnanosta:
Tämä italialainen kahvipaahtimo on yksi suuremmista Italiassa, ja sillä on historiaa aina 1900-luvun alusta lähtien. Se on tänään tunnettu maailmanlaajuisesti, ei pelkästään Italiassa vaan myös Amerikassa ja Aasiassa.Tuotteet