• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Caffè Vergnano Gran Aroma Bar 500g Caffè Vergnano Gran Aroma Bar 500g


Tunnus:
_054
Vahvuus:
strength strength strength strength strength

Caffè Vergnano Gran Aroma Bar 500g kahvipavut

Tilapäisesti loppu!
Ilmoita minulle, kun tuote on varastossa
€13
Saatavilla
Tilapäisesti loppu!
.
Tuotekuvaus:

Caffè Vergnano Gran Aroma Bar kokonaiset kahvipavut 500g

Nämä Vergnanon kahvipavut ovat huolellisesti koottu kahvisekoitus, joka on luotu valitsemalla hienoimmat arabica- ja robustapavut eri puolilta maailmaa. Tuloksena on kahvia, jossa on makuprofiili, jossa on pähkinäisiä sävyjä ja elegantti hedelmäinen vivahde. Caffè Vergnano Gran Aroma Bar tarjoaa kermaisen espresson, jossa on paksu crema ja mausteiset maut.

Kahvipavut ovat täydellisiä, jos pidät voimakkaasta espressosta, mutta ne sopivat myös hyvin pehmeämpiin, maitopohjaisiin kahvijuomiin kuten caffè latte ja cappuccino.

Vergnano Gran Aroma Bar kahvipavut tarjoavat uskomattoman kahvimatkan, jossa maku ja laatu kohtaavat poikkeuksellisella tavalla. Tämä mestariteos on luotu Caffè Vergnanon arvokkaassa kahvipaahtimossa ja edustaa täydellistä tasapainoa perinteen ja innovaation välillä.

Caffè Vergnano Gran Aroma Bar koostuu:
50% arabica-kahvipavuista
50% robusta-kahvipavuista

Kahvipavut on pakattu 500 gramman vakuumipakkaukseen.

Tietoa Vergnanosta
Tämä italialainen kahvipaahtimo sijaitsee pienen Chierin kaupungissa Alppien juurella. Kahvibrändi, joka on onnistunut tulemaan tunnetuksi ympäri maailmaa ja yksi suosituimmista Italiassa. Caffè Vergnanossa yhdistyvät vahva perinne italialaisesta espressokulttuurista korkeaan laatuun ja suureen huolenpitoon.Tuotteet