• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneitaTunnus:
470002
Vahvuus:
strength strength strength strength strength

Kahls Kaffe Mexicano 1kg kofeiinittomia kahvipapuja

Loppu varastosta.
Ilmoita minulle, kun tuote on varastossa
€29
Saatavilla
Loppu varastosta.
.
Tuotekuvaus:

Kahls Kaffe Mexicano kokonaiset kahvipavut 1kg

Tämä kahvi luetaan korkealla kasvatetuksi kahviksi ja se tulee Chiapasin kahviplantaasilta kaakkois Mexicosta. Pavut tekevät kahvista kevyen hedelmäisen ja antavat sille pitkän ja herkullisen jälkimaun.

Sen lisäksi, että Mexicano on ekologinen ja fairtrade merkitty, sen valmistuksessa käytettävä kofeiininpoistotapa on myöskin ainutlaatuinen. Kofeiini poistetaan tyypillisesti Saksassa tai Kanadassa, mutta Kahls on valinnut toteuttaa tämän prosessin paikanpäällä Mexicossa. Tämä tapa takaa niin paremman kontrollin koko kahviketjuun, vähentää turhia kuljetuksia sekä sitä kautta on ympäristöystävällisempi.

Kahls Mexicano pavut kerätään, pestään ja kuivataan ensin tavallisella tavalla. Kun farmin kahviexpertit ovat hyväksyneen kahvin laadun käyvät kahvipavut ”Mountain Water Process” menetelmän läpi. Tämä on täysin ekologinen kofeiininpoisto metodi. Kofeiinin poiston jälkeen lähetetään pavut eteenpäin paahtimolle Ruotsiin.

Jokainen pakkaus Kahls Kaffe Mexicano:a sisältää 1000g kokonaisia kofeiinittomia kahvipapuja.

Tietoa Kahls Kaffe paahtimosta:

Kahls paahtimo on yksi Ruotsin vanhimmista jäljelläolevista kahvimerkeistä. Paahtimo on toimittanut kahvia ja teetä Göteborgista jo vuodesta 1910 alkaen.

Ekologinen ja Fairtrade merkintä:

Kahvin ekologinen merkintä viittaa ympäristöön kun taas Fairtrade merkintä tarkoittaa, että kahviplantaasin työntekijät saavat kohtuullista palkkaa ja heitä kohdellaan oikeudenmukaisesti. Tämä merkintä on tapa taistella köyhyyttä vastaan ja luoda paremmat elinolosuhteen kahvin parissa työskenteleville ihmisille.Keskimääräinen arvosana 5/5 perustuu 6 arvosteluun.
2021-12-29
2021-03-24
2021-02-24
2020-08-07
2020-08-07
2020-06-02
Katso lisää arvosteluja...
Pidät ehkä myös näistä tuotteista
Tuotteet