• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneitaTunnus:
381250
Vahvuus:
strength strength strength strength strength

Kahls Kaffe Monsun Malabar 250g jauhettua kahvia

Loppu varastosta
Ilmoita minulle, kun tuote on varastossa
€9
Saatavilla
Loppu varastosta
.
Tuotekuvaus:

Kahls Kaffe Monsun Malabar 250g jauhettua kahvia

Monsun Malabar on Mangaloren kaupungista kotoisin oleva intialainen kahvi läheltä Malabarin rannikkoa. Tämä on kahvi, joka jäljittele Euroopassa 1700-luvulla juotua kahvia; kahvia jota tuotiin merten yli puulaivoilla. 

Tämä on vahva tummapaahtoinen kahvi, jossa on kevyttä happamuutta ja viskinomaista makua. Monsun Malabar kahvi kuuluu myös Kahlsin erikoiskahvivalikoimaan. 

Monsun Malabar kahvipavut tuotetaan jokseenkin tavanomaisesta poikkeavalal tavalla. Papujen poiminnan jälkeen ne laitetaan suuriin varastotiloihin, joissa ne saavat kokea kostean monsuunituulen noin 3-5 päivän ajan. Tämän jälkeen pavut laitetaan säkkeihin, joissa ne pääsevät laajentumaan, minkä jälkeen ne viedään uudelleen kostean monsuunituulen armoille, kunnes oikea laatu on saavutettu.  

Tietoa Kahls Kaffe:sta
Tämä on yksi Ruotsin vanhimmista kahvipaahtimoista, joka perustettiin jo vuonna 1911 Göteborgissa. Kahls Kaffe tarjoaa suuren ja laadukkaan valikoiman premium kahveja ja teetä, joita myydään useissa ravintoloissa ja kahviloissa. Kahls on valinnut olla myymättä suurille marketeille. Tuotearvostelut
2023-02-07
Tuotteet