• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneitaTunnus:
KA2022

Kahvikalenteri 2022

Ei saatavilla
Ilmoita minulle, kun tuote on varastossa
€77
Saatavilla
Ei saatavilla
.
Tuotekuvaus:

Kahviadventtikalenteri 2022 - 24 erikoiskahvipapua joulun odotukseen.

HUOM! Kalenterin mukana tuleva vihkonen, jossa on tietoa kaikista kahvityypeistä on ruotsinkielinen :)

Kahvikalenteri on täydellinen konsepti kaikille hyvän kahvin ystäville. Kahvikalenteri sopii loistavast juuri sinulle, joka haluat testata uusia pohjoismaisia pienpaahtimoita tai lahjaksi jollekin, joka arvostaa erikoiskahvia ja uusien kahvipapujen tuomaa jännitystä. 

Kahvipapukalenteri sisältää 24 erilaatuista erikoiskahvipapua kahdeksalta eri pohjoismaiselta pienpaahtimolta. Kalenteri sisältää siis kolme kahvia kultakin paahtimolta. 

Vuoden 2022 kahviadventtikalenteri koostuu seuraavista kahvipaahtimoista: 

  • Cafégo ts. Sofiero Kafferosteri
  • Gåshaga Kafferosteri
  • Kaffa Roastery
  • Kompass Kafferosteri
  • Lykke Kaffegårdar
  • Nattuggla Kafferosteri
  • TADAH Kafferosteri
  • Uppsala Kafferosteri

Kahvikalenteri on aikaisempina vuosina koostunut ainoastaan ruotsalaisista paahtimoista, mutta tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana on myös yksi suomalainen paahtimo: Kaffa Roastery! 

Kuinka kalenteri toimii?

Kahvilaatikko sisältää 24 pussia erikoiskahvipapuja. Jokainen pussi on merkattu numerolla 1-24 väliltä. Laatikossa on siis yksi kahvisortti jokaiselle joulukuun päivälle aina jouluaattoon asti. Kalenteri on siis kuin klassinen suklaa joulukalenteri, mutta parempi. Ainakin jos kysyt meiltä :) Tarkoituksena on siis nauttia yhdestä uudesta kahvista joulukuun joka päivä, mutta lupaamme olla kertomatta kenellekään jos haluat maistella kahveja jo etukäteen.

Jokainen pussi sisältää 30g kokonaisia kahvipapuja, mistä keittämisen jälkeen tulee n. 5dl kahvia, mikä vastaa n. 4 pientä kahvikupillista. Sopii siis sekä yksin nautittavaksi, tai yhdessä jonkun kanssa jaettavaksi. 

Jokainen kahvi sopii hyvin niin tavallisilla kahvinkeittimillä valmistettavaksi kuin myös esim Chemexillä tai muulla kahvinkeittimellä valmistettavaksi. Muista, että kahvi maistuu erilaiselta riippuen siitä kuinka karkeaksi sen jauhat ja mitä valmistusmetodia käytät, joten kokeile ihmeessä erilaisia valmistustapoja jos vain saat siihen mahdollisuuden.  

Jokaisen kalenterin mukana tulee myös pieni infovihko, josta löydät tietoa vuoden kahvipaahtimoista sekä jokaisesta kahvipavusta. Vihkosta löydät mm. kahvipavun alkuperän sekä kahvipapujen paahtoasteen ja paljon muuta.

Kalenterista löydät erikoispapuja eri paahtoasteilla. Se sisältää siis niin vaaleapaahtoisia-, keskipaahtoisia-, sekä tummapaahtoisia erikoispapuja. Jotakin kaikille. 

Kaikki kahvikalenterin paput paahdetaan lokakuussa. Tarkka paahtopäivä vaihtelee eri paahtimoiden välillä. Sen jälkeen ne pakataan ja lähetetään marraskuun alussa. Kahvi on parasta jos se nautitaan joulukuun aikana, mutta se toimii myös lositavasti vielä 2023 vuoden puolella jos et kerkeä maistella kaikkia sortteja joulukuun aikana. 

HUOM! Lähetämme kaikki kalenterit heti kun ne on pakattu, marraskuun alusta lähtien. Jos siis teet tilauksen jo etukäteen ja tilaat lisäksi jotain muuta sivustoltamme toimitetaan koko tilaus vasta kun kalenteri on valmistunut. Otathan tämän huomioon jos teet tilauksen jo hyvissä ajoin etukäteen. Tuotteet