• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kahvikapseli ja kahvipodi kahvikoneisiin

Kahvikapseli on nopea ja helppo tapa valmistaa täydellinen kuppi kahvia. Kapselit on suunniteltu säilyttämään kaikki kahvin aromit niiden käyttöhetkeen asti. Kapselikahvi sopii loistavasti pienempiin talouksiin, jossa valmistetaan usein kuppi tai kaksi kerrallaan. 

Useita erilaisia kahvikapseleita

Meiltä löydät useita erilaisia kahvikapseleita eri kahvimerkeiltä. Meiltä löydät kapseleita jotka sopivat suurimpaan osaan kapselikoneista. Meiltä löydät siis myös laajan valikoiman kapseleita jotka sopivat Nespressokoneisiin. Voit helposti valikoida haluamasi kapselit valitsemalla etsmäsi kahvit sivun vasemmalta löytyvistä kategorioista. 

Löydä mm. suosikit Molinari Rosso kahvikapseli sekä Lavazza Crema e Gusto kahvikapseli. 

Näytä koko kuvaus

Tutustu Laajaan Kahvikapselivalikoimaamme - Nauti Aidoista Makuelämyksistä!

Tervetuloa verkkokauppaamme, jossa tarjoamme laajan valikoiman kahvikapseleita eri makuprofiileilla ja vahvuuksilla. Olemme omistautuneet tuomaan sinulle parhaita kahvinautintoja suoraan kotiisi. Valikoimastamme löydät kahvikapselit erilaisiin makumieltymyksiin - aina intensiivisistä espressoluomuksista hienostuneisiin sekoituksiin.

Jokainen kahvikapseli on huolella valittu ja suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen makuelämys. Oli kyseessä sitten aamun piristys tai rentouttava hetki päivän päätteeksi, meiltä löydät kahvikapselit jokaiseen tilanteeseen. Olemme ylpeitä tarjotessamme korkealaatuisia tuotteita suoraan kotiisi toimitettuna.

Selaa valikoimaamme ja löydä suosikkisi helposti. Voit tutustua eri kahvityyppeihin, alkuperämaihin ja vivahteisiin, jotka tekevät jokaisesta kupillisesta ainutlaatuisen. Tilaa kahvikapselit helposti verkkokaupastamme ja nauti herkullisista kahvihetkistä juuri silloin kun haluat. Tervetuloa mukaan nauttimaan aidoista makuelämyksistä kahvikapseleidemme avulla!

Tuotteet