• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneitaTunnus:
M1146

Caffè Mauro Concerto- kahvipavut 1kg

poistunut valikoimasta
Ilmoita minulle, kun tuote on varastossa
€25
Saatavilla
poistunut valikoimasta
.
Tuotekuvaus:

Caffè Mauro Concerto -kahvipavut ovat poistuneet Caffé Mauro valikoimasta. Näitä kahvipapuja lähinnä ovat Caffé Mauro Special Bar kahvipavut, joko olet kokeillut?

Mauro Concerto- kahvipavuissa on voimakas, täyteläinen sekoitus ryhdikkyyttä, joka tarjoaa voimakkaan ja hieman happaman maun. Kahvi on makujen sinfonia, jossa kohtaavat kaikki tyypilliset Välimeren perinteiden ominaisuudet. Caffè Concertossa on noin 80-90 % parhaita intialaisia Robusta-lajeja ja muutama prosentti Arabicaa, jotka yhdessä antavat kahville sen uniikin laadun ja fantastisen maun.

Vaikka et normaalisti pitäisi espressosekoituksista joissa on paljon Robusta-kahvia, haastamme sinut testaamaan Concertoa. Tämä on kahvi, joka on jännittävän erilainen espresso ilman tunnuksenomaista "puumaisuutta", jonka huonolaatuinen robusta voi antaa. Concerto sopii täydellisesti aamupalalle mokkakahviksi maidolla tai ilman, mutta myös espressoksi sinulle, jolla on hieman vaativampi maku. Concerto sopii todella hyvin täysin automaattisiin kahvikoneisiin. Pakkauksessa on 1 000g kokonaisia kahvipapuja.Tuotteet