• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Johan & Nyström - Colombia Decaf Single Origin - Ljusrostade kaffebönor - 250g Johan & Nyström - Colombia Decaf Single Origin - Ljusrostade kaffebönor - 250g


Tunnus:
KUDECAF2

Johan & Nyström Colombia decaf 250g kahvipavut

Loppu varastosta!
Ilmoita minulle, kun tuote on varastossa
€14
Saatavilla
Loppu varastosta!
.
Tuotekuvaus:

Johan & Nyström Colombia decaf kofeiiniton kahvi 250g, kokonaiset kahvipavut

Tämä tummapaahtoinen kahvi tulee Huilan alueen korkealla sijaitsevilta kahviviljelmiltä Etelä-Kolombiasta. Tällä alueella tehdään korkealaatuien kofeiininpoistoprosessi. Tämä kofeiininpoistotapa takaa hyvän maun ja laadun kahville. Prosessi tapahtuu Descafecolissa. He eivät myöskään tee kofeiinitonta kahvia mistä tahansa, vaan he käyttävät kahvia joka tulee lähellä sijaitsevilta viljelmiltä, missä kahvipavut käsitellään nopeasti sadonkorjuun jälkeen. Kaikki tämä edesauttaa mahdollisimman hyvän laadun takaamista!

Johan & Nyströmin Colombia Decaf on hankittu suoraan 11 pieneltä viljelijältä Pitaliton ja Oporapan kaupunkien ympäriltä arvostetulla kahvialueella. Nämä sadot kerätään kymmenen päivän aikana ja prosessoidaan sen jälkeen perinteisellä pesumenetelmällä.

Kofeiinin poistoprosessissa kahvi viedään Manizalesiin ja Descafecoliin. Kofeiininpoistotehtaalla käytetty menetelmä perustuu vain kristallinkirkkaaseen vuoristoveteen ja aineeseen nimeltä etyyliasetaatti, joka uutetaan luonnollisesti sokeriruokomelassista. Etyyliasetaattia esiintyy yleisesti monissa tuoreissa hedelmissä ja vihanneksissa, minkä takia tätä kofeiininpoistotapaa kutsutaankin usein luonnolliseksi menetelmäksi. 

Ilman että pavut altistetaan tarpeettomalle korkealle paineelle tai korkeille lämpötiloille, voidaan höyryn avulla kofeiini uuttaa pois kahvista. Tämä säilyttää pavun luonnollisen solurakenteen, maun ja aromin.

Kahvilla on hieno raikas makeus, keskiverto täyteläisyys ja jälkimaku on täysin puhdas ja nautinnollinen. Se on fantastinen kahvi, ja ehkä yksi parhaista kofeiinittomista kahveista. Löydät muita Johan & Nyströmin kahveja täältä.Keskimääräinen arvosana 3/5 perustuu 3 arvosteluun.
2021-12-19
2021-02-24
2020-02-25
Pidät ehkä myös näistä tuotteista
Tuotteet