• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneitaTunnus:
2744
Vahvuus:
strength strength strength strength strength

Lavazza caffècrema 500g kofeiinittomat kahvipavut

Tilapäisesti loppu varastosta!
Ilmoita minulle, kun tuote on varastossa
€13
Saatavilla
Tilapäisesti loppu varastosta!
.
Tuotekuvaus:

Lavazza caffècrema 500g kofeiinittomia kahvipapuja

Caffècrema Decaffeinato on täyteläinen ja maultaan rikas kahvi. Tällä kofeiinittomalla kahvilla on Lavazzalle tyypillinen samettinen vaahto, mikä tekee juuri Lavazzan kahveista suositun ja tunnetun.

Lavazza Caffècrema kofeiiniton kahvi on virkistävä ja miedonmakuinen kahvi, jonka maku ei kuitenkaan kärsi kofeiinittomuudesta. Tämä on loistava kahvi sinulle, joka haluat nauttia italialaisesta kahvikokemuksesta riskeeraamatta laadukkaita yöunia tai ärsyttämättä vatsaasi. Tässä on kahvi jota voit nauttia vuorokauden ympäri! 

Jokainen pakkaus Lavazzan Caffecrema kahvipapuja koostuu 500g kofeiinittomia kahvipapuja. Vahvuudeltaan nämä kofeiinittomat kahvipavut ovat 3/10. 

Tietoa Lavazzasta:

Lavazza on kahvimerkki, jonka moni yhdistää italialaiseen kahvikulttuuriin. On jopa sanottu, että puolet Italiassa juotavasta kahvista on Lavazzan kahvia. Meiltä Kahvipaussilta löydät suuren valikoiman Lavazzan kahveja. Tiesithän myös että Lavazzalta löytyy kofeiinittomaan valikoimaan kuuluu:

kofeiinittomat kahvikapselit, kofeiiniton jauhettu kahvi ja kofeiiniton espressokahvi jauhettunaKeskimääräinen arvosana 5/5 perustuu 4 arvosteluun.
2021-09-14
2020-12-30
2020-04-29
2020-04-19
Tuotteet