• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kofeiiniton kahvi

Täältä löydät laajan valikoiman kofeiinittomia kahveja. Olemme huomanneet niiden kysynnän kovan kasvun ja olemmekin iloisia, kun olemme löytäneet useita hyviä kofeiinittomia kahveja eri toimittajilta. Useat kahvinvalmistajat ovat huomanneet kofeiinittoman kahvitrendin, ja kehittäneet kahvivariantteja joissa kofeiinin poistamista ei ole tehty kahvin laadun kustannuksella. 

Kofeiiniton kahvi on trendikkyytensä vuoksi suosittu nuorten keskuudessa, mutta se on kasvattanut myös suositaan sydänvikaisten joukossa, joille tavallisen kahvin juominen on voinut olla vahingollista. Laadukas kahvipaussi kuuluu kaikille, oli siinä sitten kofeiinia tai ei. Siksi pyrimmekin laajentamaan kofeiinitionta kahvivalikoimaamme sitä mukaan kun toimittajamme niitä tuottavat. 

 

Meillä on laaja valikoima kofeiinittomia kahveja

Täältä löydät kaikki kofeiinittomat kahvimme. Löydät muun muassa Zoegasin Skånerost hittikahvin, Kahlsin Mexicanon ja Gorizianan herkkupavut. Löydät siis kofeiinittomien kahviemme joukosta sekä kahvipavut että jauhetun kahvin - erikokoisissa pakkauksissa tietenkin! 

Voit tietenkin myös etsiä haluamaasi kahvia sen vahvuuden, pakkauskoon, valmistajan ja hinnan perusteella. 

 

Näytä koko kuvaus

Tuotteet