• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Passalacqua Manhoa Nespressokapslar 100 st Passalacqua Manhoa Nespressokapslar 100 st


Tunnus:
397
Vahvuus:
strength strength strength strength strength

Passalacqua Manhoa kahvikapselit suurpakkaus 100kpl

Tillfälligt slut!
Ilmoita minulle, kun tuote on varastossa
€40
Saatavilla
Tillfälligt slut!
.
Tuotekuvaus:

Passalacqua kahvikapselit Manhoa 100kpl - Nespressokoneisiin sopivat kahvikapselit

Passalacquan kahvikapselit tarjoavat herkullista kahvia, joka erottuu joukosta kauniin pähkinänruskean creman ja samettisen makunsa ansiosta.

Kyseessä on tasapainoinen sekoitus, joka on valmistettu 70% arabicasta ja 30% robustasta, mikä antaa Manhoalle intensiivisen ja tasapainoisen maun.

Kahvi on tummapaahtoista perinteiseen eteläitalialaiseen tyyliin.

Kapselit on pakattu yksittäisiin pusseihin aromin säilyttämiseksi ja ne on puristettu täydellisessä annostuksessa antaakseen sinulle upean espresson italialaisen perinteen mukaisesti.

Passalacquan kapselit ovat yhteensopivia Nespresso Original -koneiden kanssa.Manhoa-sekoitus sisältää papuja yhdeksästä eri alkuperämaasta.

Passalaqua Manhoa kahvikapselit sisältävät:

75% arabicapapuja
25% robustapapuja

Tietoa Passalacquasta:
Passalacqua on italialainen kahvipaahtimo, joka perustettiin vuonna 1948 Napolissa. Passalacqua on tullut tunnetuksi korkealaatuisesta kahvistaan eteläisessä Italiassa ja ympäri maailmaa. Passalacqua paahtaa kahvinsa perinteisin menetelmin ja käyttää vain parhaita papuja Brasiliasta, Kolumbiasta ja muista maista. Heidän kahvinsa on erittäin arvostettua rikkaan maun ja aromin vuoksi, ja he tarjoavat laajan valikoiman sekoituksia ja paahtoasteita mieltymysten mukaan. Meillä on saatavilla Passalacquan papuja, jauhettua kahvia ja kahvikapseleita.

 Tuotteet