• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneitaTunnus:
549W
Vahvuus:
strength strength strength strength strength

Vergnano Nespresso Decaf kahvikapseli

Tillfälligt slut i lagret. Längre leveranstid.
Ilmoita minulle, kun tuote on varastossa
€5
Saatavilla
Tillfälligt slut i lagret. Längre leveranstid.
.
Tuotekuvaus:

Vergnano Nespresso Decaf kahvikapseli - kofeiiniton Nespresso-kapseli.

Caffè Vergnano'n kofeiiniton kahvikapseli on valmistettu tasapainoisesta sekoituksesta kofeiinitonta arabica-kahvia Keski-Amerikasta ja kofeiinitonta robusta-kahvia Aasiasta.

Kapselit tarjoavat sinulle kupillisen kofeiinitonta kahvia, jossa on rikas ja monimutkainen maku, ihastuttavilla hedelmäisillä sävyillä.

Italialainen kahvipaahtimo Caffè Vergnano tarjoaa näiden kahvikapselien avulla täydellisen ratkaisun rauhalliseen ja herkulliseen kahvihetkeen, täydellinen illanviettoihin ja kaikille, jotka haluavat välttää kofeiinia.

10 Nespresso-yhteensopivaa kahvikapselia, ja jokainen kapseli on sertifioitu biohajoavaksi.

Valikoimastamme löydät monenlaisia Nespresso-kapseleita, kuten Vergnano ja useita muita kahvimerkkejä. Löydä kahvikapselit täältä.

Tietoa Caffè Vergnanosta:
Tämä kahvipaahtimo on yksi Italian huippupaahtimoista, ja sillä on rikas historia, joka ulottuu yli vuosisadan taakse. Vuosien varrella sen maine on levinnyt kauas Italian rajojen ulkopuolelle, ja sen huippulaatuisia kahveja arvostetaan kahvin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa. Tarjoamme Vergnanon kahvivalikoiman niin kahvipapuina, jauhettuna kahvina kuin Nespresso-kapseleina.Tuotteet