• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneitaTunnus:
547W

Vergnano Nespresso Oro kahvikapseli

Tillfälligt slut i lagret. Längre leveranstid.
Ilmoita minulle, kun tuote on varastossa
€5
Saatavilla
Tillfälligt slut i lagret. Längre leveranstid.
.
Tuotekuvaus:

Vergnano Nespresso Oro (aiemmin Arabica) Kahvikapseli

Caffè Vergnano tarjoaa näillä kahvikapseleilla eksklusiivisen, aromikkaan ja monimutkaisen sekoituksen, jossa on vivahduksia sitrusta ja kukista sekä hienostunut ja pysyvä maku.

Nämä kapselit sisältävät parhaimmat Arabica-kahvipavut Keski- ja Etelä-Amerikasta sekä Afrikasta. Tämän kapselikahvin crema on kiiltävä ja tiivis. Kahvisekoitus tarjoaa sinulle espresson, jossa on makea, hienostunut ja tasapainoinen maku.

Kymmenen kahvikapselia italialaisesta Caffe Vergnano -kahvipaahtimosta, täydellisesti yhteensopivia Nespresso-koneiden kanssa. Lisäksi jokainen kapseli on sertifioitu biologisesti hajoavaksi.

Valikoimastamme löydät erilaisia Nespresso-kapseleita niin Vergnanolta kuin muilta kahvimerkeiltä. Löydä kahvikapselit täältä.

Tietoa Caffè Vergnanosta
Tämä kahvipaahtimo on yksi Italian suurimmista ja se seuraa yli 100 vuoden perinnettä. Vuosien varrella siitä on tullut tunnettu myös Italian rajojen ulkopuolella, ja sen herkullista kahvia arvostetaan kahvin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa. Meillä on Vergnanon kahvilaatuja sekä kahvipapuina että Nespresso-kapseleina.Tuotteet