• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Patric Chocolate -Dark Chocolate Red Coconut Curry - 65g Patric Chocolate -Dark Chocolate Red Coconut Curry - 65g


Tunnus:
CH-0314

Patric Chocolate -Dark Chocolate Red Coconut Curry - 65g

Chokladen från Patric Chocolate är klassad som en av de absolut bästa i världen. Patric Chocolate har vunnit Best Food Award fem år i rad: 2014, 2013, 2012, 2011 och 2010

Dark Chocolate Red Coconut Curry Mörk choklad som kryddats med Arbolchili, ingefära och ekologiskt citrongräs som toppats med krispigt rostad kokos från Thailand.

Net vikt. 2,3 oz (65 g)

Allergiinformation: Tillverkad med utrustning som även behandlar jordnötter och/eller nötter och mejeriprodukter.

Om Patric Chocolate: Alan McClure grundade år 2006 Patric Chocolate med ambitionen att för hand ta kakaobönor och förädla till fantastisk choklad.

Alan köper kakaobönor av högsta kvalité direkt från producerande gårdar och låter varje kakaosort tala för sig själv i de chokladkakor han framställer. Kakaobönorna rostas varsamt i en process som mycket liknar det sätt dagens mikrosterier rostar sitt kaffe på.

Noggrann kontroll av tid, temperatur och luftflöde för att uppnå en perfekt rostprofil för den specifika kakaon. Råchokladen som sedan utvinns ur kakaobönan förfinas tillsammans med en liten mängd råsocker under en lång och komplex process till det vi känner igen som choklad.Tämä tuote ei valitettavasti ole valikoimaamme tällä hetkellä.

Etusivulle »

Sivukartta »
Tuotteet