Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Yhteystiedot

Moi! Kiva kun olet löytänyt kahvin maailmaan kanssamme! 

Tietoa Kahvipaussista:

Meiltä löydät kahvipapuja ympäri maailman, kahvinkeittimiä,
kahvimyllyjä ja erilaista kahvitilpehööriä. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan laadukkaan kahvin valmistamiseen niin kotona, mökillä, retkellä luonnossa kuin työpaikallakin. Meiltä löydät mieluisan kahvin päivän käynnistämiseen, mutta myöskin laajan valikoiman kofeiinittomia kahveja sekä kahvikapseleita.

Meillä on laaja kokemus kahvin maailmasta, ja tarjoammekin laadukkaan kahvin lisäksi baristakursseja Scandinavian School of Coffeen järjestämänä. Me rakennamme myös vuosittain kaksi kahvikalenteria, jotka koostuvat kokonaisista kahvipavuista sekä ainoastaan erikoiskahvista, sekä kahvikalenteri joka koostuu kahvikapseleista jotka sopivat Nespresso Original koneisiin. Kahvikalenterit löydät täältä, tai kahvikalenterin omalta sivulta täältä. Toivottavasti löydät etsimäsi sivustoltamme! Jos et, laita meille viestiä osoitteeseen [email protected] ja autamme sinua parhaamme mukaan. 

Me Kahvipaussin takana:

Tulet pääsääntöisesti olemaan yhteydessä Roosaan, Majaan tai Karsteniin ottaessasi meihin yhteyttä. Me, sekä varastomme, sijaitsee Helsingborgissa Ruotsissa. Jos ruotsi ei kuitenkaan taivu ja englanninkielikin on ruosteessa, voit laittaa meille viestiä myös suomeksi tai soittaa numeroon +46739514143. 

Tervetuloa ostoksille! 

//Roosa, Maja & Karsten

Vasatorpsvägen 1E
25457 Helsingborg
Sweden

Kuinka voimme auttaa?

Kysy - me vastaamme. Meidät tavoitat parhaiten sähköpostitse osoitteesta [email protected]