Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

CAFFÉ IZZO

Caffè Izzo - Laadukasta Italialaista Kahvia

Caffè Izzo on tunnettu italialainen kahvipaahtimo, joka on saavuttanut maineensa korkealaatuisilla kahvituotteillaan. Perustettu vuonna 1979 Napolissa, Caffè Izzo yhdistää perinteisen italialaisen kahvikulttuurin moderniin paahtotekniikkaan luodakseen ainutlaatuisen ja unohtumattoman kahvielämyksen.

Laadukas Kahvi: Caffè Izzo tunnetaan sitoutumisestaan laatuun ja makuun. Kahvinvalmistusprosessi alkaa huolella valituilla, korkealaatuisilla kahvipavuilla, jotka tulevat maailman parhaista kahvintuotantoalueista. Izzo käyttää erityisesti valikoituja Arabica- ja Robustapapuja, jotka paahtavat täydellisesti täyteläisen ja monivivahteisen maun saavuttamiseksi.

Izzo:lla on muihin italialaisiin kahvipaahtimoihin nähden pieni valikoima kahveja. Löydätkin suurimman osan Izzo kahveista meiltä. 

Izzo Silver 250g kahvipavut Izzo Silver 250g kahvipavut

Izzo Silver 250g kahvipavut

10 EUR
Varastossa
Izzo Arabica Gold 250g kahvipavut Izzo Arabica Gold 250g kahvipavut

Caffè Izzo on sitoutunut ympäristöystävällisiin käytäntöihin ja kestävään kehitykseen. Yritys tekee yhteistyötä viljelijöiden kanssa varmistaakseen vastuullisen kahvin tuotannon ja pyrkii minimoimaan ympäristövaikutukset koko tuotantoprosessissa.