Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

TILAA KAHVIA YRITYKSELLE

KAHVIA YRITYKSILLE

Hyvien kahvipapujen tulisi olla itsestäänselvyys. Meiltä tilaatte helposti ja kätevästi kahvia konttorille. Haluatteko tukea pienpaahtimoita, taikka kenties tilata Italialaista kahvia tavallisen suomalaisen sijaan? Meiltä löydätte laajan valikoiman useita eri kahvipapuja! 

Olemme virallisia jälleenmyyjiä usealle Italialaiselle kahvipaahtimolle, kuten Passalacqua, Caffé Vergnano, Italcaffé, Lucaffé ja Caffé Barbera

Voitte laittaa meille tarjouspyyntöä sähköpostitse jos tilaatte suuria määriä kerralla. Meidät tavoitatte parhaiten osoitteesta [email protected]

KAHVIA KONTTORILLE

Kuinka parantaa työpaikan ilmapiiriä ja houkutella työntekijät konttorille? Ratkaisu on yksinkertainen: tarjoamalla parempaa kahvia.

Monille ihmisille, jotka juovat kahvia, yksi (tai viisi) hyvää kupillista voi olla ratkaiseva hyvän tai huonon työpäivän kannalta. Ei ole mikään salaisuus, että useimmat ihmiset pitävät työpaikalla tarjottavaa kahvia huonona. Siksi tarjoamme mahdollisuuden tilata hyvää kahvia toimistolle. Riippumatta siitä, mikä kahvinkeitin sinulla on, meiltä löydät sopivan kahvin. Jos meillä ei ole juuri haluamaasi pakkauskokoa, laita meille viestiä ja pyrimme etsimään haluamasi kahvin ja koon. 

Kun tilaat yrityksenä, tilauksesi lähetetään DHL-yrityspakettina ja toimitetaan suoraan toimistollesi. Mikäli haluat tilata kahvit toimistoon, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse ([email protected]) niin ratkaisemme asian. Päätät itse, kuinka paljon ja kuinka usein haluat toimituksen.