Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kahls Kaffe Joulukalenteri 2023

  • 39 EUR

Loppu varastosta :(

Tuotenumero: 701031

Kahls Kaffe Joulukalenteri 2023 jauhettu kahvi.

Kahlsin kahvijoulukalenteri vuodelta 2023 on makumatka kahvin maailmaan. Tänä vuonna kahvijoulukalenterissa voit nauttia paitsi monipuolisesta valikoimasta Kahlsin kahveja myös syventyä perustietoihin kahvista - siemenestä kuppiin asti! Tämän Kahlsin joulukalenterin avulla opit taiteen valita kahvia, istuttaa kahvipuu, sadonkorjata pavut ja tutkia erilaisia tapoja valmistaa kahvia, mukaan lukien eri paahtoasteet ja paljon muuta.

Kahvijoulukalenteri sisältää jännittäviä uusia alkuperiä, valmistustapoja ja makuprofiileja, jotka takaavat aistielämyksen joka päivä joulukuussa, aina jouluaattoon saakka! Kahlsin kahvijoulukalenteri ei ole vain täynnä korkealaatuista kahvia, vaan se on myös ylellinen premium-tuote pakkauksesta sisältöön ja mukana tulevaan informatiiviseen vihkoon asti.

Tämä kalenteri on täydellinen lahja jollekin, josta välität! Se sopii kaikille, olitpa sitten kahvin tuntija tai vain arvostat hyvää kahvikuppia. Tänä vuonna kahvijoulukalenterin avulla pääset maistamaan 24 eri Kahlsin kahvilaatua.

Tutustu kahvin maailmaan päivä päivältä joulukuun aikana.

Kahls kahvijoulukalenteri sisältää 24 kahvipussia, joissa on 30 g suodatinkahvia. Kahvikalenteri sisältää lisäksi infovihkon. Yksi pussi riittää kahteen kahvikuppiin.

Voit myös löytää meiltä Kahlsin Joulukahvia!