Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kahls Teekalenteri 2023

  • 29 EUR

Loppu varastosta :(

Tuotenumero: KZ1198


Kahlsin Teekalenteri 2023, irtoteetä.

Kahls Teekalenteri vuodelle 2023 kutsuu teerakastajat herkulliselle matkalle Kahlsin laajaan teevalikoimaan. Tämä kalenteri ei ole vain tavallinen joulukalenteri, vaan se on kokemus, joka ulottuu teen siemenestä valmiiseen teekuppiin. Se on täynnä tietoa teen maailmasta, historiasta ja viljelystä sadonkorjuuseen, prosesseihin, haudutusvinkkeihin ja kestävyyteen. Se ei ole vain kalenteri; se on matka teen lumoavaan maailmaan.

Tällä teekalenterilla saat mahdollisuuden maistaa 24 erilaista teelaatua. Jokainen pussi sisältää 4 grammaa irtoteetä, tarpeeksi kahden kupin valmistamiseen. Se on tilaisuus tutkia erilaisia makuja ja tuoksuja perinteisistä suosikeista jännittäviin uusiin vaihtoehtoihin.

Kahlsin Teekalenterin mukana saat myös kätevän uusiokäyttöisen teesiivilän ja tietopaketin, jossa on kuvaus jokaisesta teelaadusta. Sieltä löydät paitsi makuprofiilien kuvaukset myös mielenkiintoista tietoa teen kulttuurillisesta ja historiallisesta taustasta.

Kahlsin Teekalenteri 2023 ei ole vain kalenteri; se on täydellinen lahja tee-intoilijoille tai niille, jotka haluavat tutkia teen maailmaa. Se on mahdollisuus löytää ja nauttia korkealaatuisista teelaaduista samalla kun syvennät tietämystäsi teen lumoavasta maailmasta.

Rakastatko joulukalentereita? Oletko huomannut, että valikoimassamme on myös Kahls kahviadventtikalenteri? Löydät sen täältä.