Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kahvikalenteri 2023

  • 74 EUR

Loppu varastosta :(

Tuotenumero: KA2023

Kahviadventtikalenteri 2023 - Aloittamme tämän vuoden kalenterien toimitukset marraskuussa 2023 ja toimitamme ne viimeistään ennen joulukuun 1. päivää.
HUOM! Jos tilaat jotain muuta yhdessä kahviadventtikalenterin kanssa, se toimitetaan vasta kun meillä on kalenteri varastossa.

Kahviadventtikalenteri on täydellinen kaikille kahvin ystäville, sinulle joka haluaa löytää Pohjoismaisten mikrorosterien aarteet omatoimisesti, yhdessä muiden kanssa tai lahjaksi toiselle kahvin ystävälle läheisyydessäsi!

Kahviadventtikalenteri sisältää 24 (yksi jokaiselle joulukuun päivälle aina jouluaattoon asti) erilaista kahvipapulajiketta 6 eri Pohjoismaisesta mikrorosterista. Tämän vuoden kahvirosterit ovat:

  • Lykke Kaffegårdar
  • TADAH Kafferosteri
  • Hälla Kafferosteri
  • OAS Roastery
  • Lilla Kafferosteriet
  • Lehmus Roastery

Kuinka se toimii?

Laatikossa on 24 pussia kahvipapuja, nämä kahvipussit on merkitty numerolla 1:stä 24:ään, yksi jokaiselle päivälle 1. joulukuuta alkaen aina jouluaattoon saakka, mutta jos haluat aloittaa etuajassa, lupaan olla paljastamatta mitään!
Pussit sisältävät 30 g kokonaisia papuja, jauhoina se vastaa 5 dl kahvia, eli noin 4 kuppia kahvia, joista voit nauttia itse tai yhdessä läheistesi kanssa.

Kaikki kahvilaadut toimivat erinomaisesti tavallisella kahvinkeittimellä, chemexillä tai muulla suodatinkahvin valmistusmenetelmällä, mutta kokeile rohkeasti eri menetelmiä, jos sinulla on siihen mahdollisuus! Muista, että eri pavut ja paahdot maistuvat erilaisilta riippuen siitä, miten jauhat kahvipavut ja minkä valmistusmenetelmän valitset.

Adventtikalenterissa on myös esite, jossa esitellään jokainen kahvirosteri ja siinä voit lukea lisää jokaisen päivän kahvipavuista - muun muassa millaisia papuja ne ovat, kahvin alkuperä, paahdon aste ja paljon muuta.

Kaikki kahvipavut kahviadventtikalenterissa paahtamme lokakuun lopussa 2023, tarkka päivämäärä vaihtelee paahdinten ja lajikkeiden välillä. Kahvi on parhaimmillaan ennen tammikuun 2024 loppua.