• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 10.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

ILLY

Illy är en av de mest kända Italienska kafferosterierna. Företaget grundades 1933 av Francesco Illy. De har en lång tradition av att producerar och sälja en unik blandning av högkvalitativt espressokaffe som görs på hela nio olika typer av Arabica bönor. Allt illykaffe är resultatet av noga utvalda kaffebönor från Syd-och Centralamerika, Indien och Afrika de skapar tillsammans den omisskännliga illysmaken. Det är inte utan anledning som detta har blivit ett välkänd och omtyckt kaffemärke!

Baserat i Trieste i Italien leds rosteriet av ordförande och koncernchef Andrea Illy, som är den tredje generationen av illyfamiljen. De fäster mycket stolthet vid att vara ett familjedrivet företag, trots att de är internationellt kända och säljer runt om i världen.

Välj bland vårt sortiment av Illy kaffebönor

Illykaffe är norditaliensk i stilen, normalrosten är ganska mild i karaktären men mörkrosten har en mycket kraftig karaktär.

Hos oss hittar du olika sorters kaffe från Illy. Välj vad som passar dig, och köp hem en burk eller låda illy och känn hur en liten bit av Italien kommer till din espressokopp.

 

Populära kaffesorter från Illy är:

Näytä koko kuvaus
Tuotteet