Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Smegin täysautomaattinen kahvinkeitin Musta

 • 799 EUR
Varastossa
Tuotenumero: BCC01BLMEU

Smegin automaattinen espressokone, mattamusta.

Smegin automaattinen kahvikone on kompakti, tyylikäs ja monipuolinen kahvinkeitin, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia täydellisestä kahvikupista juuri silloin kun haluat. Italialainen Smeg tunnetaan elegantista muotoilusta ja korkealaatuisista tuotteistaan, eikä tämä kahvikone ole poikkeus!

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomion tähän kahvikoneeseen, on sen tyylikäs muotoilu. Se on valmistettu kestävistä materiaaleista ja erittäin kompakti, täydellinen automaattinen kahvinkeitin kaikkiin keittiöihin.

Mutta Smegin automaattinen espressokeitin ei ole vain näyttävä ulkonäöltään, se on myös erinomainen toiminnallisuuden ja suorituskyvyn suhteen. Jopa 10 kahvikupin kapasiteetilla voit helposti valmistaa kahvia koko perheelle tai vieraille. Laite on varustettu sisäänrakennetulla kahvimyllyllä, joka maksimoi tuoreiden kahvipapujen maun. Lisäksi siinä on irrotettava vesitankki helppoa täyttöä ja puhdistusta varten.

Yksi tämän kahvikoneen suurista eduista on sen helppokäyttöisyys. Selkeällä ja intuitiivisella ohjauspaneelilla voit helposti valita halutun keittovahvuuden ja käynnistää keittoprosessin. Kahvikoneessa on myös termoblock-lämmitysjärjestelmä, joka tarjoaa nopeamman lämmityksen ja tarkan veden lämpötilan säädön parhaan kahvimaun saavuttamiseksi. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu ajastinominaisuus, joten voit esimerkiksi asettaa keittimen valmiiksi edellisenä iltana ja herätä tuoreen kahvin tuoksuun aamulla.

Espressokeitin on myös varustettu lämpimänäpitotoiminnolla, joka pitää kahvin lämpimänä ja tuoreena pidemmän aikaa. Täydellistä, jos haluat nauttia toisen kupillisen myöhemmin päivällä ilman tarvetta valmistaa uutta erää.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, aivan kuten kaikki muutkin Smegin tuotteet, tämä automaattinen espressokeitin on rakennettu kestämään ja tarjoamaan erinomaista suorituskykyä pitkään. Voit luottaa siihen, että tämä kahvikone on luotettava kumppani keittiössäsi ja tarjoaa täydellisen kahvikupin joka kerta.

Yhteenvetona Smegin automaattinen kahvikone on täydellinen yhdistelmä ajatonta muotoilua ja innovatiivisia ominaisuuksia. Sen tyylikkyys ja helppokäyttöisyys varmasti tekevät vaikutuksen sekä kahvin ystäviin että muotoilun harrastajiin. Jos etsit luotettavaa ja tyylikästä kahvinkeitintä, Smegin kahvikone on ehdottomasti erinomainen valinta!

Kahvikone on saatavana useissa eri väreissä. Voit löytää ne ja paljon muuta Smegin valikoimasta täältä.

Tiedot Smegin automaattisesta kahvikoneesta:

 • 19 baarin paine
 • 1,4 litran vesitankki
 • Kahvipapujen säiliön kapasiteetti: 150 g
 • Termoblokkilämmitys
 • Useita kahvinvalmistusvaihtoehtoja, kuten ristretto, espresso, kahvi ja kuuma vesi
 • Sisäänrakennettu metallinen kahvimylly 5 portaan säädöillä
 • Irrotettava valmistusyksikkö
 • Helppo puhdistaa
 • Paino: 5 kg
 • Mitat:
  Leveys: 18 cm
  Korkeus: 33,6 cm
  Syvyys: 43,3 cm
  Virtajohto: 100 cm
 • Teho: 1350 W