Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Smegin täysautomaattinen kahvinkeitin väri Taupe

 • 799 EUR
Varastossa
Tuotenumero: BCC01TPMEU

Smegin mattataupeilla automaattisella espressokoneella.

Smegin automaattinen kahvikone on kompakti, tyylikäs ja toiminnallinen kahvinkeitin, joka antaa sinulle mahdollisuuden nauttia täydellisestä kahvikupista juuri silloin kun haluat. Italialainen Smeg on tunnettu elegantista suunnittelustaan ja laadukkaista tuotteistaan, eikä tämä kahvikone ole poikkeus!

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka kiinnittävät huomion tähän kahvikoneeseen, on sen tyylikäs muotoilu. Se on valmistettu kestävistä materiaaleista ja on äärimmäisen kompakti, täydellinen automaattinen kahvinkeitin kaikkiin keittiöihin.

Mutta Smegin automaattinen espressokone ei ole pelkästään kaunis katsella, se on myös uskomaton toiminnallisuutensa ja suorituskykynsä suhteen. Jopa 10 kahvikupin kapasiteetilla voit helposti valmistaa kahvia koko perheelle tai vieraille. Laiteessa on sisäänrakennettu kahvimylly, joka maksimoi tuoreiden kahvipapujen maun. Siinä on myös irrotettava vesitankki helppoa täyttöä ja puhdistusta varten.

Yksi tämän kahvikoneen suurista eduista on sen käyttäjäystävällisyys. Selkeän ja intuitiivisen ohjauspaneelin avulla voit helposti valita haluamasi keittotason ja käynnistää keittoprosessin. Kahvikoneessa on termoblokki-lämmitysjärjestelmä, joka tarjoaa nopean laitteen lämmityksen ja tarkan veden lämpötilan säädön parhaan kahvin maun saavuttamiseksi. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu ajastinominaisuus, joten voit asettaa kahvinkeittimen valmiiksi illalla ja herätä aamulla tuoreen kahvin tuoksuun.

Espressokone on myös varustettu lämpimänäpitotoiminnolla, joka pitää kahvisi lämpimänä ja tuoreena pidemmän aikaa. Tämä on täydellistä, jos haluat nauttia toisesta kupillisesta myöhemmin päivällä ilman, että sinun tarvitsee keittää kokonaan uutta erää.

Viimeisenä, aivan kuten kaikki muutkin Smegin tuotteet, tämä automaattinen espressokone on rakennettu kestämään ja tarjoamaan erinomaista suorituskykyä pitkään. Voit luottaa siihen, että tämä kahvikone on luotettava kumppani keittiössäsi ja tarjoaa täydellisen kahvikupin joka kerta.

Yhteenvetona Smegin automaattinen kahvikone on ajattoman muotoilun ja innovatiivisten ominaisuuksien yhdistelmä. Sen eleganssi ja helppokäyttöisyys varmasti hurmaavat sekä kahvin ystäviä että muotoilun harrastajia. Jos etsit luotettavaa ja tyylikästä kahvinkeitintä, Smegin kahviautomaatti on ehdottomasti erinomainen valinta!

Kahvikone on saatavana useissa eri väreissä. Voit löytää ne ja paljon muuta Smegin valikoimasta täältä.

Tiedot Smegin automaattisesta kahvikoneesta:

 • 19 baarin paine
 • 1,4 litran vesitankki
 • Kahvipapujen säiliön kapasiteetti: 150 g
 • Termoblokkilämmitys
 • Useita kahvinvalmistusvaihtoehtoja, kuten ristretto, espresso, kahvi ja kuuma vesi
 • Sisäänrakennettu metallinen kahvimylly 5 portaan säädöillä
 • Irrotettava valmistusyksikkö
 • Helppo puhdistaa
 • Paino: 5 kg
 • Mitat:
  Leveys: 18 cm
  Korkeus: 33,6 cm
  Syvyys: 43,3 cm
  Virtajohto: 100 cm
 • Teho: 1350 W