Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Lavazza Barista Intenso kahvipavut, 1000 g

  • 20 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 3366

Lavazza Barista Intenso, 1 kg kokonaisia kahvipapuja.

Lavazza esittelee uuden kahvisekoituksen, Barista Intenso, ikonisesta italialaisesta kahvipaahtimosta! Barista Intenso on voimakas kahvisekoitus, jossa on suklaansävyjä ja pysyvä ja intensiivinen jälkimaku, ja se sisältää kahvipapuja Kaakkois-Aasiasta, Afrikasta ja Etelä-Amerikasta. Parasta kahvia sinulle, joka nautit herkullisen espresson valmistamisesta kotona (tai toimistossa, meillä ei ole sääntöjä). Nämä kahvipavut sopivat täydellisesti sekä täysin automaattisiin kahvikoneisiin, että sinulle, jolla on manuaalinen kahvimylly ja kahvinkeitin.

Tiesitkö, että Lavazza on hionut kahvinpaahtotaitojaan jo neljän sukupolven ajan? Ei ole ihme, että he tarjoavat joitain maailman parhaita kahveja, eikö niin?

Lavazza Barista Intensolla on vahvuus 9/10 ja se koostuu Arabica- ja Robusta-pavuista, ja pakkaus sisältää 1000 g kokonaisia kahvipapuja.

Tietoa Lavazza kahvipaahtimosta:
Lavazza - kahvimaailman kuningas vuodesta 1895! Tunnettu kahvimerkki perustettiin Luigi Lavazzan toimesta Torinossa, Italiassa. Neljä sukupolvea myöhemmin kahvipaahtimo on maailmanlaajuinen johtaja kahvin tuotannossa ja jakelussa. Heillä on syvä tietämys kahvista ja valtava intohimo kahvinvalmistuksen käsityötä kohtaan ja sen tuottaman upeiden makujen takia. Se on yksinkertaisesti italialaista kahvia parhaimmillaan!