Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Caffé Molinari Espresso Intenso kahvipavut 1000g

  • 25 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 70201

Caffè Molinari Espresso Intenso 1 kg kokonaisia kahvipapuja.

Hemmottele arkeasi tällä voimakkaalla sekoituksella huolellisesti valittuja kahvipapuja (50 % Arabica, 50 % Robusta), espressopapuja, joissa on kunnolla voimaa ja täyteläinen maku. Joten jos haluat espresson, jossa on hieman enemmän potkua, Espresso Intenso -pavut ovat sinua varten!

Caffé Molinari Intenso tarjoaa intensiivisen maun, rikkaan creman ja kestävän aromin, jossa on vivahteita karvaasta kaakaosta, lakritsasta, paahdetusta leivästä ja hieman tupakasta. Juuri sellainen kuin italialaisen espresson pitääkin olla, eikö totta?

Runko: 8
Makeus: 3
Happo: 2
Aroma: 6
Paahtoaste: 7 (keskipaahto)

Pakkaus sisältää 1000 g espressopapuja. Valikoimassamme on myös Molinari Espresso Intenso 500 g kahvipapuja ja Molinari Espresso Intenso Nespresso-kapseleita.

Tietoa Molinarista:
Italialainen kahvipaahtimo Caffè Molinari alkoi pienenä, paikallisena käsityöpaahtimona ja on nyt kasvanut todella suureksi. Joka päivä he omistautuvat kahvin paahtamisen taiteelle, joka on yhtä italialainen kuin pasta, pizza ja Vespalla ajelu. Caffè Molinari edustaa aitoa italialaista korkealaatuista espressoa. Yli 200 vuoden perhetradition ansiosta Molinari on nyt maailmankuulu tuotemerkki. Tämä pitkä historia Modenasta osoittaa heidän omistautumisensa luoda parasta kahvia kaikille kahvin ystäville.