Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Segafredo Selezione Crema 1kg Kahvipavut

  • 22 EUR

Loppu varastosta :(

Tuotenumero: SF09

Segafredo Selezione Crema 1kg kokonaisia kahvipapuja

Segafredo Selezione Crema kahvipavut on vaikuttava kahvisekoitus yhdeltä Italian suurilta kahvipaahtimolta. Selezione Crema kahvi on valmistettu korkealaatuisista Arabica- ja Robustapavuista. Kahvipavut tulevat Segafredon omilta kahviplantaaseilta Costa Ricasta ja Brasiliasta. Selezione Crema sopii loistavasti maitopohjaisiin juomiin kuten latteen ja cappuccinoon. Nämä ovat myös sopivat kahvipavut automaattiseen kahvikoneeseen.

Jokainen pakkaus Segafredo Selezione Crema kahvia sisältää 1000g kokonaisia kahvipapuja. Meiltä löydät myös esimerkiksi Segafredon suositut Intermezzo kahvipavut

Lisää Segafredo kahvipaahtimosta:

Segafredo on arvostettu italialainen kahvipaahtimo, joka tarjoaa laadukkaita kahvipapuja ja aitoa italialaista kahvinautintoa. Paahtimo valitsee huolellisesti kahvipavut ja taitavasti paahtaa ne tasapainoisen maun, aromin ja laadun saavuttamiseksi. Segafredo tarjoaa laajan valikoiman kahvisekoituksia, jotka tyydyttävät vaativimpienkin kahvinystävien makumieltymykset. Nauti Segafredon herkullisesta ja ainutlaatuisesta italialaisesta kahvista kahvihetkesi täydentämiseksi.