Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Arvid Nordquist Oro Espresso kahvipavut 1000g

  • 33 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 4081

Arvid Nordquist Oro Espresso kahvipavut 1000g

Espresso Oro on espressopaahdettu kahvi, jolla on voimakas ja intensiivinen maku. Arvid Nordquist Espresso Oro:lla on makea mantelinen aromi, ja siinä on pitkä ja täyteläinen jälkimaku lakritsia ja tummaa suklaata. 

Espresso Oro on saanut inspiraationsa Italian espressokulttuurista, erityisesti Pohjois-Länsi- ja Keski-Italiasta. Kahvipavut ovat peräisin Kaakkois-Brasilian Minas Geraisista alueilta Fino, Franca ja Mogiana, korkeudella 900-1100 metriä merenpinnan yläpuolella. Pavut on sekoitettu yhteen kahvipapujen kanssa Kolumbiasta, Etiopiasta ja Nicaraguasta. Tämä kahvipapujen sekoitus takaa täydellisen espresson ja kauniin creman.

  • 100% Arabica-pavut
  • Vahvuus: 5/5
  • Pakkauksessa on 1000g / 1kg kahvipapuja

Arvid Nordquist on yksi harvoista kahvipaahtimoista, jotka voivat taata 100% kestävän sertifioidun ja täysin hiilidioksidikompensoitavan kahvin. Arvid Nordquist on sitoutunut ihmisten ja planeetan hyvinvointiin paremman tulevaisuuden ja kahvimaailman puolesta. Paahtimon valikoimaan kuuluu myös ekologinen Ethic Harvest -kahvi, joka tarjoaa voimakkaan ja mausteisen suodatinkahvin.