Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Caffè Mauro kofeiinittomat kahvipavut 500g

  • 20 EUR
Varastossa
Tuotenumero: M1651

Caffé Mauro Decaffeinato Kofeiinittomat Kahvipavut 500g

Mauro Decaffeinato on laadukas kofeiiniton kahvi, joka koostuu noin 25 % Arabica- ja 75 % Robusta-pavuista. Monien asiantuntijoiden ja espresso-harrastajien testaamana tämä kahvi on saanut kiitosta siitä, että sen kofeiinittomuutta ei huomaa – se maistuu ja tuntuu kuin tavallinen italialainen espresso. Tämä tekee Mauro Decaffeinatosta erinomaisen valinnan kaikille, jotka haluavat nauttia espressosta ilman kofeiinia.

Koostumus: 25 % Arabica, 75 % Robusta

Pakkauskoko: 500 g kokonaiset kahvipavut 


Caffè Mauro on italialainen kahvipaahtimo, joka perustettiin vuonna 1949 Sisiliassa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kahvipavuistaan, jotka tulevat huolellisesti valituista lähteistä ympäri maailmaa. Caffè Mauro paahtaa pavut taitavasti korostaakseen niiden ainutlaatuisia makuja ja aromeja. Yrityksen laajasta valikoimasta löytyy sekä voimakkaita espressoja että hienostuneita sekoituksia, jotka kunnioittavat italialaista kahvikulttuuria.

Caffè Mauron kahvit ovat arvostettuja sekä Italiassa että kansainvälisesti, kiitos niiden korkean laadun ja monipuolisten makuelämysten. Mauro on sitoutunut perinteisiin tuotantomenetelmiin ja tarjoaa laajan valikoiman kahvipapuja.

Nauti aidosta espressokokemuksesta ilman kofeiinia Caffé Mauro Decaffeinato kahvipavuilla, ja totea miksi Caffè Mauro on yksi italialaisen kahvin kuninkaista.