Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Rombouts Decaf pikakahvi 10 kpl

  • 5 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 321630

Rombouts Decaf Suodatinkahvi 10 kpl, pikakahvi

Déca Barista on Rombouts Originalista tehty kofeiiniton kahvi. Tämä 100 % Arabica-sekoitus tarjoaa luonteenomaista makeutta ja tasapainoista makua. Keskitäyteläinen kahvi, jossa on rikas aromi, sopii täydellisesti niille, jotka haluavat nauttia hyvää kahvia ilman kofeiinia.

Miten single cup kahvi toimii? Kyseessä on äydellinen ratkaisu, kun haluat nauttia hyvästä kahvista matkalla tai et halua keittää koko pannullista vain itsellesi. Kofeiiniton pikakahvi on kätevä ottaa mukaan minne tahansa menetkin. Kun sinulla on enemmän aikaa nauttia kahvista, löydät myös Romboutsin kofeiinittomat kahvipavut ja valmiiksi jauhetun kofeiinittoman kahvin.

Käyttöohjeet Rombouts Single Cup kahville:

  1. Kiehauta vesi ja anna sen jäähtyä minuutin ajan. Kiehuva vesi voi polttaa kahvin, mikä vaikuttaa sen makuun.
  2. Ravista kuppia kevyesti, jotta jauhettu kahvi jakautuu tasaisesti. Aseta filtteri kahvikuppisi päälle ja kaada kuumaa vettä merkkiviivaan asti. Varmista, että kahvinsuodatin on tukevasti asetettu kupin päälle ennen kuuman veden kaatamista.
  3. Aseta kansi paikoilleen ja anna seistä 3-4 minuuttia, kunnes kaikki vesi on suodattunut kahvin läpi.
  4. Poista kansi ja käännä se ylösalaisin, jotta voit käyttää sitä alustana käytetylle suodattimelle. Voit sitten pestä ja käyttää Rombouts-posliinikantta uudelleen.

Rombouts pikakahvi löytyy myös Original ja Italian Style -versioina.

Rombouts kofeiiniton pikakahvi tarjoaa täydellisen ratkaisun niille, jotka haluavat nauttia kofeiinitonta kahvia helposti ja nopeasti. Tämä käytännöllinen pakkaus mahdollistaa hyvän kahvin nauttimisen missä ja milloin tahansa.