Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kimbo Aroma Gold jauhettu kahvi 250g

  • 8 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 10022

Kimbo Aroma Gold jauhettu kahvi 250g

Tämä kahvi koostuu 100% Arabica-pavuista ja se on tarkkaan valittu Kimbon hienoimmista kahvisekoituksista. Kimbo Aroma Gold tarjoaa herkullisen yhdistelmän makeutta ja hienoa happamuutta. Tämä sekoitus on omistettu niille, jotka haluavat erityisen aromikkaan ja hieman makean kahvin.

Kimbo Aroma Gold on makea ja miellyttävä. Se on tasapainoinen happamuudeltaan ja sillä on erittäin hieno pyöreä jälkimaku, joka ei ole liian voimakas. Kahvin makeat tuoksut sisältävät suklaan vivahteita.

Jokainen Kimbo Aroma Gold -pakkaus sisäktää 250 grammaa jauhettua kahvia. Kahvi on italialaiseen tyyliin jauhetti mokkakeittimeen sopivaksi. 

Tämä kahvi on saatavilla myös 1000g pakkauksessa: Kimbo Aroma Gold 1000g kahvipavut. 

Tietoa Kimbo Espresso kahvipaahtimosta:

Kimbo on italialainen kahvipaahtimo, joka perustettiin vuonna 1963 Napolissa. Yritys on tullut tunnetuksi laadukkaista ja perinteikkäistä italialaisista espressokahveistaan. Kimbon tarina alkoi pienestä perheyrityksestä, ja sen kahvilaadut ovat vuosien varrella saavuttaneet suosiota niin Italiassa kuin kansainvälisestikin. Kimbo tunnetaan erityisesti tinkimättömästä laadusta ja intohimosta italialaisen kahvikulttuurin säilyttämiseen ja edistämiseen maailmalla.