Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Lucaffe Blucaffe jauhettu kahvi 250g kahvipurkki

  • 22 EUR
Varastossa
Tuotenumero: V1191

Lucaffé Blucaffe, joskus kutsuttu myös blue-caffeksi, on ainutlaatuinen jauhettu kahvi ikoniselta italialaiselta Lucaffé-kahvipaahtimolta. Tämä kahvi koostuu tarkkaan valituista hienoista Arabica-kahvipavuista 90-prosenttisesti. 3% näistä kahvipavuista koostuu lisäksi exklusiivista Jamaican Blue Mountain -kahvipavuista. Loput kahvista täydennetään jalostetuilla ja erityisesti valituilla Robusta-pavuilla (10 %). Tämä makuyhdistelmä valloittaa sydämet ja makunystyrät jo ensimmäisestä siemauksesta lähtien. Kahvipavut on paahdettu keskipaahtoisiksi, jotta niiden ainutlaatuinen aromi tulee esiin. Alhainen kofeiinipitoisuus mahdollistaa useiden kupillisten nauttimisen huoletta.

Tätä kahvia nauttiva voi odottaa makeutta, hienovaraista happamuutta ja selvästi havaittavaa suklaista luonnetta.

Lucaffé Blucaffe koostuu:

  • 90 % Arabicapavuista (sisältäen 3 % Jamaican Blue Mountain kahvipapuja)
  • 10 % Robustapavuista

Tämä jauhettu kahvi toimitetaan 250 gramman kahvipurkissa. Kahvi on jauhettu italialaiseen tapaan mokkakeittimeen sopivaksi. 

Tutustu myös muihin Lucaffén jauhettuihin kahvilaatuihin:

Lisää Lucaffé kahvipaahtimosta:

Lucaffé on kahvipaahtimo pitkällä historialla. Heidän tyylinsä keskittyy muutamaan espressolaatuun korostaen laatua ja italialaista makua sekä perinnettä. Heidän kahvipaahtimonsa yhdistävät sekä Robusta- että Arabica-kahvipavut täydellisen creman luomiseksi.