Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Italcaffè Colombia Supremo kahvipavut 1000g

  • 37 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 02121

Italcaffè Colombia 1 kg kahvipavut.

Italcaffè Colombia on Single Origin -kahvisekoitus, joka sisältää Colombia Supremo -arabicapapuja. "Supremo" on korkein luokitus kahvipavuille Colombiassa, mikä tarkoittaa, että ne on lajiteltu ja seulottu niin, että jäljelle jäävät vain suurimmat ja parhaat laatupavut.

Kahvipavut tulevat Medellínistä, kaupungista, joka sijaitsee laaksossa Andien ympäröimänä ja on koti monille eri maatalousalueille. Medellíniä kutsutaan "ikuisen kevään kaupungiksi" sen miellyttävän ilmaston vuoksi, joka on ihanteellinen kahvin viljelyyn.

Kahvipavut tarjoavat kahvin, jolla on täyteläinen luonne ja keskivahva hapokkuus, jossa on vivahteita sokeroidusta sitrushedelmästä, jotka sulautuvat yhteen kypsien luumujen ja kuivattujen taatelien kanssa. Jälkimaussa on yllättävä tumman kaakaon ja rusinoiden sävy.

Italcaffè Colombia Supremo -kahvipavut sopivat täydellisesti sekä espressoksi että suodatinkahviksi. Kahvisekoitus sisältää 100 % arabicapapuja, ja kuten kaikki Italcaffèn kahvit, se on pakattu suojaavassa ilmapiiriissä, mikä säilyttää kahvin maun ja tuoreuden pitkään. 

Tietoa Italcaffè kahvipaahtimosta:

Vuodesta 1969 lähtien italialainen kahvipaahtimo Italcaffè on tuottanut maailman parhaita kahveja. He ovat matkustaneet ympäri maailmaa valitakseen korkealaatuisia kahvilajikkeita, jotka he paahtavat intohimolla ja kokemuksella luodakseen ainutlaatuisia kahvisekoituksia, joilla on erityinen maku ja upea tuoksu.