Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Caffè Mauro Original kahvipavut 1000g

  • 32 EUR
Varastossa
Tuotenumero: M1647

Caffè Mauro Original 20/80 -kokonaiset kahvipavut 1 kg

Nämä Caffè Mauro -kahvipavut tarjoavat sinulle kahvin, joka muistuttaa pohjoisitalialaista espressoa korkealaatuisilla 80 %:n arabicakahvipavuillaan. Korkeasta Arabicapapu määrästä huolimatta tulee Caffé Mauro Original pavuista vahva espresso. 

Tämä Mauro-espressosekoitus on mausteinen, intensiivinen ja täyteläinen maultaan. Kahvipavut antavat kahville tummanruskean paksun creman ja kahvin täyteläinen maku säilyy pitkään.

Caffè Mauro Original sopii erittäin hyvin kahvijuomiin kuten cappuccinoon tai flat whiteen, mutta se sopii myös erinomaisesti muihin kahvijuomiin, kuten espresso lungoon ja americanoon.

Tulet nauttimaan kahvista, jossa on kukkainen, hedelmäinen ja pähkinäinen maku, sekä sävyjä tummasta suklaasta.

Original 80/20 -kahvipavut paahdetaan erikseen ja varovasti perinteisessä "tostatura lenta" -prosessissa, joka on Maurolle ainutlaatuinen, ja pavut sekoitetaan vasta paahtamisen jälkeen.

Caffè Mauro Original 1000g:
80 % arabicakahvipapuja
20 % robustakahvipapuja
Kahvipapujen alkuperä: Brasilia, Honduras, Kolumbia, El Salvador, Intia, Etiopia

Tietoa Caffè Mauro paahtimosta:
Italialainen Caffè Mauro -kahvipaahtimo on perheyritys, jolla on yli 60 vuoden kokemus. Sen perusti Salvatore Padre, ja paahtimoa pyöritetään edelleen perheen voimin, jossa käsityötaitoon panostetaan suuresti! Mauroa myydään pääasiassa Italiassa, mutta sitä nautitaan myös maan rajojen ulkopuolelle. Olemme ylpeitä, että voimme tarjota asiakkaillemme tätä upeaa kahvia Caffè Maurolta! Meillä on Mauron valikoima niin kokonaisina kahvipapuina, jauhettuna kahvina/suodatinkahvina ja kahvikapseleina.