Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Italcaffe Gran Crema 1000g kahvipavut

  • 30 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 9101

Italcaffè Gran Crema kahvipavut ovat yksi Italcaffèn suosituimmista sekoituksista. Ne on valmistettu tarkoin valituista korkealaatuisista pavuista ja ne tarjoavat erinomaisen kahvinautinnon. Koostumuksessaan sekoitus sisältää 70% Robusta- ja 30% Arabica-papuja, jotka yhdistävät Arabican elegantin happamuuden ja Robustan täyteläisyyden luoden kahvin, joka on sekä täyteläinen että aromikas.

Tämä sekoitus tarjoaa kahvin, jossa on rikas ja täyteläinen maku, jota tasapainottaa Arabican mieto hapokkuus. Tuloksena on kahvikupillinen, joka hurmaa monimuotoisuudellaan ja luonteellaan.

Italcaffè Gran Crema on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuista kahvia ja etsivät täydellistä tasapainoa vahvan rungon ja eleganssin välillä. Olitpa sitten vaativa barista tai kahvin ystävä, rakastut tämän poikkeuksellisen kahvin makuun ja laatuun.

Italcaffè Elite Bar 1000g -kahvipakkauksessa on:

  • 30% Arabica-papuja
  • 70% Robusta-papuja

Lisää Italcaffè kahvipaahtimosta:

Italcaffe on arvostettu paahtimo, jolla on pitkä perinne korkealaatuisen kahvin tuottamisessa. Paahtimo on peräisin Italiasta ja on vuosien varrella tullut tunnetuksi sitoutumisestaan laatuun ja asiantuntemukseensa kahvinvalmistuksessa. Italcaffe käyttää huolellisesti valittuja kahvipapuja ja taitavaa paahtoprosessia varmistaakseen, että jokainen kahvikuppi on poikkeuksellinen makuelämys. Italcaffè jatkaa aitouden ja intohimon kahvia kohtaan keskittymistä ja on edelleen suosikki kahvinautintojen parissa ympäri maailmaa.