Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Italcaffè Gran Gusto kahvipavut 1000g

  • 24 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 08701

Italcaffè Gran Gusto on upea kahvisekoitus Italcaffè kahvipaahtimolta: keskipaahdettu kahvi, jossa on harmoninen sekoitus Arabica- ja Robusta-papuja jotka luovat ihanan tasapainoisen italialaisen espresson.

Nämä Italcaffè kahvipavut ovat runsasmakuisia; niissä on paksu, samettinen crema. Saat herkullisen kahvin, jossa on hunajan, mantelin ja kuivattujen hedelmien maku. Kahvipavut on paahdettu keskipaahteisiksi, mikä tekee niistä sopivia paitsi puhtaaseen espresso-kahviin myös maitopohjaisiin kahvijuomiin, kuten latteeseen ja cappuccinoon. Ne sopivat myös erinomaisesti vahvemmaksi suodatinkahviksi.

Italcaffè Espresso Bar Gran Gusto -kahvipavut on pakattu suojatussa tilassa kahvin maun ja tuoreuden säilyttämiseksi. Kahvipavut on pakattu 1000 gramman kahvipussiin, jossa on yksisuuntainen kaasunpoistusventtiili. Tämä kahvipussi takaa paremman kahvin säilyvyyden ajan mittaan ja korkeamman kahvin laadun verrattuna tavanomaisiin kahvipusseihin.

Italcaffè Gran Gusto koostuu:

  • 10% Arabica kahvipavut
  • 90% Robusta kahvipavut

Italcaffè:

Italcaffèn tarina alkoi yli 50 vuotta sitten La Speziassa, kun Ennio Poli muutti elintarvikemyymälänsä kahvipaahtimoksi. Tavoitteena oli tarjota aitoa italialaisen espresson aromia valitsemalla parhaat kahvilajikkeet ympäri maailmaa. Tänään hänen intohimonsa elää edelleen hänen sisarustensa kautta, jotka herättävät henkiin Italcaffèn vision inspiroituneena kotiseutujensa kauneudesta. Olemme ylpeitä tarjotessamme sinulle kahvia tästä uskomattomasta kahvipaahtimosta!

Jos olet joskus matkustanut Cinque Terren kyliin Italian rannikolla, olet todennäköisesti juonut Italcaffé kahvia Cinque Terren kahviloissa.