Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Italcaffè Dolce Crema kahvipavut 1000g

  • 25 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 12401

Italcaffè Dolce Crema kahvipavut 1 kg.

Dolce Crema -kahvipavut italialaiselta kahvipaahtimo Italcaffèlta on tunnettu makeasta, täyteläisestä ja rikkaasta aromistaan.

Tämä kahvisekoitus koostuu 85 % robusta-pavuista ja 15 % arabica-kahvipavuista, mikä antaa kahville voimakkaan luonteen ja vahvan cremán. Täydellisesti tasapainotettu luomaan paras kahvijuoma, joko cappuccino tai virkistävä espresso. 

Italcaffè Dolce Crema -kahvipavut on valittu tarkasti ja huolellisesti, jotta ne tarjoaisivat sinulle laadukkaan kahvinautinnon. Nämä kahvipavut ovat ihanteellisia käytettäväksi espressokoneessa, aeropressissä tai mokkakeittimessä. Italcaffè Dolce Crema vie sinut makujen ja nautintojen matkalle. 

Tietoa Italcaffè kahvipaahtimosta:

Italcaffèn historia alkoi yli 50 vuotta sitten La Speziassa, kun Ennio Poli muutti ruokakauppansa kahvipaahtimoksi. Hänen visionsa oli selkeä – tarjota aidon italialaisen espresson aromi valitsemalla huolellisesti maailman hienoimmat kahvilajikkeet. Nykyään hänen intohimonsa elää sisarusten kautta, jotka pitävät yllä Italcaffèn alkuperäisen vision kotiseutunsa kauneuden innoittamana. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä kahvia tältä erinomaiselta kahvipaahtimolta, jossa perinne ja laatu kulkevat käsi kädessä luoden unohtumattoman kahvikokemuksen.