Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Italcaffè Prestige Bar kahvipavut 1000g

  • 36 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 19001

Italcaffè Prestige Bar 1 kg kahvipavut.

Italcaffè Prestige Bar on eksklusiivinen kahvisekoitus, joka koostuu joistakin hienoimmista kahvilajikkeista, luoden harmonisen sekoituksen, joka antaa kupillisen kahvia, jossa on miellyttävä tuoksu ja makea, kermainen crema. Nämä kahvipavut ovat täydellisiä sinulle, joka arvostat todella korkealaatuista kahvia!

Kahvipavut on huolellisesti valittu ja sekoitettu: 55 % arabicapapuja ja 45 % robusta kahvipapuja. Tämän kahvisekoituksen tuloksena on espresso, jossa on pitkäkestoinen ja voimakas maku, jota täydentää mieto hapokkuus. Italcaffé Prestige Bar tarjoaa sinulle herkullisen kahvin, jossa on tasapainoinen luonne.

Tämä Italcaffè kahvi sopii erinomaisesti puhtaana espressona tai ristrettona nautittuna, mutta on myös herkullinen maidon kanssa, kuten caffe latten tai flat whiten muodossa.

Italcaffè käyttää erityistä tapaa pakata kahvipavut, mikä säilyttää papujen tuoreuden pidempään. Kahvipavut on pakattu edistyksellisellä pakkaustekniikalla, joka sisältää suojakaasun (typpi) ja yksisuuntaisen venttiilin kahvipusseissa. Tämä pitää hapen määrän pakkauksessa vain 0,5 %:ssa, mikä pidentää kahvin tuoreutta koko sen pitkän 24 kuukauden säilyvyysajan. Näin saat aina tuoreita kahvipapuja, kun avaat kahvipakkauksen, aivan kuin ne olisivat juuri paahdettuja, tarjoten sinulle parhaan mahdollisen italialaisen kahvikokemuksen!

Tietoa Italcaffè kahvipaahtimosta:

Italcaffè on italialainen kahvipaahtimo, joka perustettiin vuonna 1969. Italcaffè tunnetaan korkealaatuisesta kahvistaan ja omistautumisestaan erinomaisiin kahvisekoituksiin. Perustaja Ennio Poli on siirtänyt yrityksen pojilleen, jotka jatkavat yrityksen perinteitä ja korkeaa laatua. Olemme tavanneet Italcaffén nykyisen omistajan Remon. Remosta huokuu intohimo kahviin ja tahto jatkaa perheen hienoa perinneyritystä. Italcaffè tunnetaan huolellisesta kahvipapujen valintaprosessistaan ja upeista mauistaan. Luotettava nimi kahviteollisuudessa, joka tarjoaa elämyksiä, jotka kunnioittavat italialaista perintöä.