Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Johan & Nyström Brazil Fortaleza 250g kahvipavut

  • 12 EUR

Loppu varastosta :(

Tuotenumero: KU24250

Johan & Nyström Brasilian Fortaleza on poikkeuksellisen tasapainoinen kofeiiniton kahvi, jossa on selkeitä sävyjä suklaasta, hasselpähkinästä ja karamellista.

Brasilian Fortaleza on kahvi, jota Croce-perhe on viljellyt Fazenda Ambiental Fortalezassa yli sadan vuoden ajan useiden sukupolvien ajan. Kun uusin sukupolvi otti tilan haltuunsa, he päättivät tehdä viljelystä esimerkin muille. He loivat myös lähialueen kahvinviljelijöiden verkoston, jotka jakavat heidän visionsa ja uskonsa kahvin laatuun. Tämän verkoston kautta pienessä mittakaavassa toimivat kahvinviljelijät Mococan alueella voivat markkinoida ja viedä poikkeuksellista kahvia paahtimoille, kuten Johan & Nyström.

Kaikki nämä kahvitilat, josta Brasilian Fortaleza kahvipavut tulevat edistävät monilajista maataloutta, jossa kaikki hunajasta ja kukista hedelmiin ja vihanneksiin viljellään harmoniassa keskenään kahvin ja luonnon kanssa. Tämä monimuotoisuus on vahva tekijä ravinteikkaassa maaperässä, joka vaikuttaa kahvin makuun ja kasvuun.

Kahviviljelmät ulottuvat 900-1400 metrin korkeuteen, ja siellä viljellään tunnettuja kahvilajikkeita, kuten Bourbon, Mundo Novo ja Catuai.

Löydät muita Johan & Nyströmin kahvilaatuja täältä. Testaa esimerkiksi suosittu Johan & Nyström Espresso La Bomba papukahvi