Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Johan & Nyström Sweet Serenity kahvipavut 250g

  • 14 EUR
Varastossa
Tuotenumero: FLAVOURS2

Johan & Nyström Sweet Serenity 250g kahvipavut

Sweet Serenity on suodatinkahvi, jonka makumaailma on makea ja raikas, mistä se onkin saanut nimensä. Kahvipavuissa on pehmeän maitosuklaan, runsaitten marjojen ja makeiden hedelmien sävyjä, jotka yhdessä luovat hienon tasapainon maussa ja kokemuksessa. Tämä luomukahvi on hienostunut ja todella nautittava juoda! Se on erikoiskahvi, jota et halua jättää väliin.

Kahvipavut ovat kevyesti paahdettuja ja paahtoaika on lyhyt, jotta papujen raikkaus ja makeus pääsevät esiin. Makeuden ja hapokkuuden tasapaino on tärkeä, koska makuprofiili on niin puhdas ja elegantti!

Sweet Serenity kahvipapujen alkuperä voi vaihdella kauden mukaan, mutta ne säilyttävät aina saman silkkisen, makean ja raikkaan maun.

Johan & Nyström "Flavours"-sarja

"Flavours"-sarjassa Johan & Nyström todella nostaa esiin jokaisen kahvin luonnolliset maut. Useimmat kahvilajikkeet ovat single origin -kahveja, mutta satojen vaihdellessa joskus sekoitus sopii paremmin makuprofiiliin.

Johan & Nyström tekee yhteistyötä maailman parhaiden kahvintuottajien kanssa. Kahvi tulee tietyistä, usein pienistä, eristä ja on aina korkeinta laatua. Sarja ulottuu tutuista ja turvallisista mauista seikkailullisempiin ja rohkeampiin makuihin. "Flavours"-sarja on täydellinen niille, jotka etsivät poikkeuksellista kuppia, jossa kahvin ainutlaatuinen maku ja luonne todella pääsevät oikeuksiinsa.