Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Lavazza Qualità Rossa Kahvipavut 1kg

  • 18 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 3589

Lavazza Qualità Rossa -kahvipavut 1000g sopivat niille, jotka haluavat aloittaa päivänsä hyvin kaikella sillä teholla ja energialla, mitä kahvi vain voi tarjota. Lavazza Qualità Rossassa Arabica-papujen hienoimmat maut  yhdistyvät parhaiden Robusta-papujen täyteläisyyteen. Täyteläinen, runsaan makuinen kahvi.

Lavazza Qualità Rossa sisältää:

60% Arabica-kahvipapuja,

40% Robusta-kahvipapuja.

Jokaisessa pakkauksessa on 1000g kokonaisia kahvipapuja. Lavazza Qualita Rossa löytyy myös suodatinkahvi pakkauksessa, kahvikapseli pakkauksessa, mokkakahvi vakuumipakkauksessa ja mokkakahvi purkissa.


Tietoa Lavazzasta:
Monen mielestä tämä kahvimerkki on yksi parhaista italialaisista kahveista. Pitkät perinteet ja tasainen laatu ovat tehneet Lavazzasta tunnetun sekä Italiassa että myös muualla maailmassa. Miljoonat kahvinystävät ympäri maailman nauttivat päivittäin kupillisen Lavazzan kahvia, usein espressoa. Suosittelemme lämpimästi Qualità Rossa kahvia, joka on todella suosittu espressopapu mutta myös esimerkiksi Lavazzan professional-valikoimaan kuuluvaa Lavazza Super Crema -kahvia, jota ei löydy tavallisista marketeista.