Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kahvireppu - 15L

  • 649 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 912

Termos | Kahvireppu | Termosreppu

Tarjoa liikkuvaa kahvitarjoilua hauskalla tavalla tämän kahvirepun avulla! Muovisäiliöllä varustettu 15 litran kannettava reppu kahville. Repun avulla voi tarjota sekä lämpimiä että kylmiä juomia, siis muutakin kuin kahvia. Repussa juoma pysyy kuumana noin 2 tuntia.

Reppu on termosreppu, joka sopii moniin eri tilanteisiin: katutapahtumiin, kampanjoihin, konsertteihin, konferensseihin - kaikkialle, missä tarvitaan juomaa suurissa määrissä! Reppuun sisältyy läpinäkyvä mukipidike, johon mahtuu 120-300 ml:n kokoiset mukit. Mukit eivät sisälly ostoon.

Repun taustapuolella on iso muovitasku, johon voit laittaa kuvan/painatuksen. Taskun korkeus on 44,5cm ja leveys 60cm. Muovitasku on täydellinen oman painatuksen tai viestin esille tuomiseen, minkä lisäksi se suojaa myös säältä. Remmit, kiinnikkeet ja letku ovat mustan ja hopean värisiä. Jos siis haluatte tarjota ulkona kahvia tai muuta lämmintä tai kylmää juomaa, termosreppu on erinomainen valinta. Täydellinen tapahtumiin tai messuille ja muihin tilaisuuksiin.

Nopea toimitus. Toimitetaan yrityksille DHL-toimituksena, joten pakettia ei tarvitse noutaa mistään, vaan se saapuu suoraan toimistoon tai muuhun ilmoittamaanne osoitteeseen. Meiltä löytyy myös toinen kahvitermosmalli, joka on teräksinen. Se on hieman pienempi, mutta tukevampi. Löydät sen täältä.

Meiltä tilaat myös kätevästi kahvit tapahtumiin tarjoiltavaksi.