Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Teministeriet Muumi Pikkumyy Sitruunatee 100g irtotee

 • 20 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 77360288

Teministeriet Muumi Pikkumyy Sitruunatee 100g Irtotee

Tuotekuvaus:
Moomin Little My Lemon on virkistävä ja energisoiva irtotee, joka sisältää vihreää teetä; hedelmäisiä teelehtiä, inkivääriä ja sitruunan raikkaan maun. Tämä tee on täydellinen valinta kaikille terveystietoisille teen ystäville!

Nauti vihreän teen piristävistä terveyshyödyistä yhdistettynä teelehtien antioksidantteihin, inkiväärin ruoansulatusta edistäviin ominaisuuksiin ja sitruunan raikkaaseen vivahteeseen.


Moomin Little My Lemon ts. Pikkumyy Sitruunatee:

 • Ainesosat: Vihreä tee, inkivääri, sitruunaruoho, luonnolliset aromit.
 • Pakkaus: 100 g irtoteetä kauniissa Moomin-aiheisessa teepurkissa, joka toimii samalla myös suloisena keittiön tai teehyllyn koristeena.
 • Haudutussuositus: Hauduta 80 °C:ssa 2-3 minuuttia.
 • Teministeriet Moomin -kokoelma tunnetaan erilaisista hedelmäisistä teelaaduista, eikä tämä tee ole poikkeus. Little My Lemon tarjoaa luonnollisten ainesosiensa ansiosta täydellisen tasapainon raikkauden ja mausteisuuden välillä.

  Muut suosittelemamme Teministerietin irtoteet:

  Moomin Rooibos Cranberry
  Moomin Black Tea Mulberry

Teministerietin teet:

Teministeriet on tunnettu korkealaatuisista ja innovatiivisista teesekoituksistaan. Kokeile myös muita Muumisarjan teelaatuja ja löydä suosikkisi!

Nauti raikkaasta ja terveellisestä teemakuelämyksestä Moomin Little My Lemonin parissa ja anna Moomin-hahmojen tuoda iloa teetaukoihisi!